Άρθρο Localit 06 Σεπτεμβρίου, 2023

Λάρισα: Διακόπηκε η κυκλοφορία στην ΠΑΘΕ στο ύψος της Νίκαιας λόγω κακοκαιρίας

Διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στον Αυτοκινητόδρομο ΠΑΘΕ, στο ύψος της Νίκαιας Λάρισας, μέχρι τα όρια της Μαγνησίας, λόγω της κακοκαιρίας και των νερών που έχουν φτάσει στο οδόστρωμα, αποφάσισε η Περιφεριακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας.

Σε πρόσφατη ανακοίνωση της , επισημαίνεται πως αποφασίστηκε “η διακοπή της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων στον Αυτοκινητόδρομο Π.Α.Θ.Ε. και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας (προς Αθήνα & προς Θεσσαλονίκη), από τον Α/Κ Νίκαιας (χ.θ. 348+106) έως τη χ.θ. 321+580 (όρια Π.Ε. Λάρισας με Π.Ε. Μαγνησίας)

Τα οχήματα που κινούνται επί της Π.Α.Θ.Ε. στην κατεύθυνση κυκλοφορίας προς Αθήνα θα εκτρέπονται στον Α/Κ Νίκαιας και μέσω της περιφερειακής Οδού Τρικάλων θα εισέρχονται στην Ε.Ο. Λάρισας –Τρικάλων και ακολούθως στον Αυτοκινητόδρομο Ε-65.

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ενδιαφέρουν 21 Απριλίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ο Δήμος Θηβαίων φιλοξενεί το 4ο Ράλλυ Στερεάς Ελλάδας

Ο Δήμος Θηβαίων σε συνεργασία με το Σωματείο «Ελληνική Λέσχη Αυτοκινήτου Δυτικής Αττικής» (ΕΛ.Λ.Α.Δ.Α.) και…

Ενδιαφέρουν 21 Απριλίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
InterAigis 2026: Στο προσκήνιο Πολιτική Προστασία και ΟΤΑ

Από τις 23 έως τις 25 Απριλίου 2026 θα πραγματοποιηθεί στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου η…

Ενδιαφέρουν 17 Απριλίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Αμαρουσίου: Έναρξη καλλιτεχνικών εκδηλώσεων 2026

Ο Δήμος Αμαρουσίου ανακοίνωσε την έναρξη των καλλιτεχνικών εκδηλώσεων των τμημάτων του Κέντρου Τέχνης και…