Άρθρο Localit 09 Νοεμβρίου, 2020

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο Μικρολίμανο λόγω των έργων ανάπλασης

Σε ισχύ τίθενται από σήμερα Δευτέρα 9 Νοεμβρίου, και για 45 ημέρες, κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο Μικρολίμανο, στο πλαίσιο του έργου Ανάπλασης του Παραλιακού Μετώπου της Ακτής Κουμουνδούρου.

Ειδικότερα οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις είναι οι εξής:

Μονοδρόμηση της Ακτής Κουμουνδούρου στο τμήμα της από Ακτή Δηλαβέρη έως την οδό Ναυάρχου Βότση, με φορά κίνησης προς τη Ναυάρχου Βότση.

Τα οχήματα που διέρχονται μέσω της Λ. Αλεξ. Παπαναστασίου, στην οδό Ναυάρχου Βότση, στη συμβολή τους με την Ακτή Κουμουνδούρου θα επιτρέπεται η κίνησή τους μόνο προς τα δεξιά (προς τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Πειραιά). Απαγορεύεται η στροφή οχημάτων προς τα αριστερά στην Ακτή Κουμουνδούρου.

Σημειώνεται, ότι οι κυκλοφοριακές αυτές ρυθμίσεις συμπίπτουν και με τις προβλεπόμενες οριστικές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα ισχύουν μετά και την ολοκλήρωση της ανάπλασης.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Με μια ματιά 02 Απριλίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Η Κέρκυρα τιμώμενη πόλη στις «Εορτές Εξόδου» 2026 στο Μεσολόγγι

Τιμώμενη πόλη στις φετινές «Εορτές Εξόδου» στο Μεσολόγγι είναι η Κέρκυρα, στο πλαίσιο των επετειακών…

Με μια ματιά 23 Μαρτίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Κοζάνης: Σε δημόσια διαβούλευση το Σχέδιο Αστικής Προσβασιμότητας

Σε δημόσια διαβούλευση θέτει ο Δήμος Κοζάνης το Σχέδιο Αστικής Προσβασιμότητας (Σ.Α.Π.), καλώντας πολίτες και…

Με μια ματιά 20 Μαρτίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμαρχος Κοζάνης: Συγχαρητήρια στον Πάρι Κουκουλόπουλο για την εκλογή του ως Αντιπροέδρου της Βουλής

Γιάννης Κοκκαλιάρης: «Μεγάλη επιτυχία για την Κοζάνη η εκλογή Κουκουλόπουλου» Συγχαρητήριο μήνυμα για την εκλογή…