Άρθρο Localit 13 Απριλίου, 2023

Κοζάνη: Σε στάδιο δημοπράτησης το Ανοιχτό Κέντρο Εμπορίου

Στην τελική ευθεία για δημοπράτηση βρίσκεται η αναβάθμιση και ανάδειξη του ανοιχτού κέντρου εμπορίου (Open Mall) στο Δήμο Κοζάνης, που στοχεύει στην ενίσχυση της εμπορικής δραστηριότητας σε συνδυασμό με τα χαρακτηριστικά της βιώσιμης αστικής κινητικότητας.

Ο Δήμος Κοζάνης έπειτα από την έγκριση διακήρυξης που έλαβε, προχώρησε σε συνάντηση με τον εκπρόσωπο του Εμπορικού Συλλόγου Κοζάνης σε συνεργασία με τον οποίο υλοποιείται το συγκεκριμένο έργο, όπου επιβεβαιώθηκε η ετοιμότητα των δύο πλευρών, ώστε να προχωρήσει η διαδικασία δημοπράτησης.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του δημάρχου Κοζάνης, Λάζαρου Μαλούτα, παρουσία της αρμόδιας αντιδημάρχου Τεχνικών Έργων και Μελετών, Νούλας Τουμπουλίδου, του προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Κοζάνης, Θανάση Δραγατσίκα, καθώς και υπηρεσιακών στελεχών του Δήμου Κοζάνης και συνεργατών του Εμπορικού Συλλόγου, τη Μ. Δευτέρα 10 Απριλίου.

Όπως ενημερώνει ο Δήμος Κοζάνης στη συνάντηση, οι δύο πλευρές ομοφώνησαν σχετικά με την έναρξη του επόμενου σταδίου της διαδικασίας, το οποίο είναι το στάδιο δημοπράτησης του έργου, καθώς επαληθεύτηκε η ετοιμότητα όλων των πλευρών.

Παράλληλα προσθέτει ότι, στο έργο περιλαμβάνονται φυτεύσεις, παρεμβάσεις σε πεζοδρόμια και οδοστρώματα της περιοχής ανάπλασης, καθώς και παρεμβάσεις στις όψεις των καταστημάτων της ίδιας περιοχής.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ενδιαφέρουν 15 Μαΐου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Δράμας: Διήμερες δράσεις πρόληψης για τον καρκίνο του μαστού

Διήμερη ανοιχτή δράση ενημέρωσης και πρόληψης για τον καρκίνο του μαστού διοργανώνει ο Ελληνικός Ερυθρός…

Ενδιαφέρουν 15 Μαΐου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Λαμιέων: Εκπαιδευτική δράση για τη Διεθνή Ημέρα Μουσείων

Εκπαιδευτική δράση με αφορμή τη Διεθνή Ημέρα Μουσείων διοργανώνουν ο Δήμος Λαμιέων και το Τμήμα…

Ενδιαφέρουν 07 Μαΐου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Κόνιτσας: Δωρεάν προληπτικές εξετάσεις στο Κεφαλοχώρι

Ο Δήμος Κόνιτσας διοργανώνει μαζί με τις Κινητές Ομάδες Υγείας (ΚΟΜΥ) του ΕΟΔΥ, το Υπουργείο…