Άρθρο Localit 02 Μαΐου, 2024

«Κουτιά Αγάπης» στις ευάλωτες οικογένειες του Δήμου Χερσονήσου

Στον Δήμο Χερσονήσου, οι  κοινωνικές υπηρεσίες/δομές (Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας, ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ, ΚΑΠΗ, ΚΗΦΗ, Κέντρο Κοινότητας) ολοκλήρωσαν  τη δράση κοινωνικής αλληλεγγύης «Κουτιά Αγάπης» ενόψει των άγιων ημερών του Πάσχα.

Τα Πασχαλινά «Κουτιά Αγάπης», είτε παρέλαβαν οι ίδιοι οι ωφελούμενοι από τις κοινωνικές υπηρεσίες, είτε μοίρασαν οι εργαζόμενοι του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι», σε περισσότερες από 170 οικογένειες που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα.

«Με τη δράση «Κουτιά Αγάπης» ενώνουμε δυνάμεις με ευγενείς χορηγούς που με ανιδιοτελή διάθεση προσφοράς στήριξαν την προσπάθεια της Αντιδημαρχίας Δημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Πολιτικής και των κοινωνικών υπηρεσιών/δομών του Δήμου Χερσονήσου, συλλέγοντας τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, ιδιαίτερα την τρέχουσα περίοδο που πρεσβεύει το αίσθημα αλληλεγγύης προς τον συνάνθρωπο», αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο Δήμος.

«Τα “Κουτιά Αγάπης” με τα προϊόντα και είδη πρώτης ανάγκης που περιέχουν, χαρίζουν την ελπίδα τις άγιες τούτες μέρες σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. Ευχόμαστε το Άγιο Φως της Ανάστασης του Θεανθρώπου να γεμίσει τις καρδιές με αγάπη και αισιοδοξία», δήλωσε ο ο δήμαρχος Ζαχαρίας Δοξαστάκης.

 

 

 

 

 

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 18 Φεβρουαρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Σε τροχιά επανεξέτασης ο Ν. 4830/21: Διάλογος ΚΕΔΕ-Νέμεσις

Ο Πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) κ. Λάζαρος Κυρίζογλου και ο Α’ Αντιπρόεδρος…

Ρεπορτάζ 18 Φεβρουαρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Νισύρου: Σε εφαρμογή η σύμβαση αναβάθμισης του Δημοτικού Ελικοδρομίου

Δήμαρχος Νισύρου: «Πρόκειται για μια επένδυση που εξυπηρετεί άμεσα το δημόσιο συμφέρον και την ποιότητα…

Ρεπορτάζ 05 Φεβρουαρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Γαλλική Σκάλα Λαυρίου: Με χρηματοδότηση από το Πράσινο Ταμείο η αποκατάσταση

Εξασφαλίστηκε Χρηματοδότηση για την αποκατάσταση της Γαλλικής Σκάλας Μεταλλείων Λαυρίου – Σημαντικό βήμα ανάδειξης της…