Άρθρο Localit 20 Ιανουαρίου, 2022

Κομοτηνή: Νέος αθλητικός εξοπλισμός σε υπαίθριους και κλειστούς χώρους από τον Δήμο 

Στην «Προμήθεια υλικών για την επισκευή και συντήρηση του αθλητικού εξοπλισμού των εγκαταστάσεων και σχολικών συγκροτημάτων του Δήμου Κομοτηνής», προχώρησε κατόπιν ηλεκτρονικού διεθνούς διαγωνισμού ο Δήμος Κομοτηνής. Ο συνολικός προϋπολογισμός ανέρχεται σε 269.248,64 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ).

Το συγκεκριμένο έργο αφορά σε παρεμβάσεις ανακαίνισης όλων των κλειστών και υπαίθριων εγκαταστάσεων  των σχολείων της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Κομοτηνής καθώς επίσης όλων των οικισμών,  των δημοτικών αλλά και των αθλητικών χώρων,  ευθύνης του Δήμου Κομοτηνής.

Συνολικά, πρόκειται για 100 σημεία παρέμβασης όπου συνεχίζεται η τοποθέτηση του εξοπλισμού αθλητικών ειδών γηπέδων, όπως: εξοπλισμός καλαθοσφαίρισης, εστίες ποδοσφαίρου και χειροσφαίρισης, ιστοί και στυλοβάτες πετοσφαίρισης, καθώς και εξαρτήματά  τους. Μετά την ολοκλήρωση των εργασιών φορέας πιστοποίησης θα αξιολογήσει τη συμμόρφωση του αθλητικού εξοπλισμού προς τις απαιτήσεις ασφαλείας των προτύπων.

«Η επισκευή και συντήρηση του αθλητικού εξοπλισμού σε σχολεία, αθλητικές εγκαταστάσεις αλλά και υπαίθριους χώρους είναι απαραίτητη για να προλάβουμε τυχόν ατυχήματα και να διασφαλίσουμε ότι οι αθλούμενοι όλων των ηλικιών μπορούν να παίζουν μπάσκετ, ποδόσφαιρο, βόλεϊ με ασφάλεια, όπως ορίζουν τα ευρωπαϊκά πρότυπα. Για μας, είναι σημαντικό ότι το έργο επεκτείνεται και στο πιο απομακρυσμένο σημείο στα όρια του Δήμου Κομοτηνής. Ελπίζουμε οι χρήστες όχι μόνο να απολαμβάνουν το άθλημα που επιλέγουν αλλά και να σέβονται τις εγκαταστάσεις», δήλωσε ο δήμαρχος Κομοτηνής Ι. Γκαράνης.

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Βιώσιμες Πόλεις 23 Μαΐου, 2022
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 Κοινόχρηστα ηλεκτρικά ποδήλατα αποκτά ο δήμος Λαυρεωτικής

Εγκρίθηκε χρηματοδότηση ύψους 255.786,72 € για την προμήθεια 30 κοινόχρηστων ηλεκτρικών ποδηλάτων από το δήμο…

Βιώσιμες Πόλεις 20 Μαΐου, 2022
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ο Δήμος Διονύσου στρέφεται στις «πράσινες» μετακινήσεις

Στην εποχή της ηλεκτροκίνησης θα εισέλθει ο Δήμος Διονύσου, με σκοπό να βελτιώσει τόσο το…

Βιώσιμες Πόλεις 20 Μαΐου, 2022
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Αναπλάθεται η πλατεία Δημοκρατίας στην Ελευσίνα

Στον Δήμο Ελευσίνας ξεκινούν οι εργασίες ανακατασκευής της Πλατείας Δημοκρατίας (Κοράλι), μετά και την υπογραφή…