Άρθρο Localit 07 Οκτωβρίου, 2016

Κλοπή πλαστικών δεξαμενών νερού από δύο ορεινές περιοχές της Π.Ε. Χανίων

περιπολικόΔύο μεγάλες πλαστικές δεξαμενές συγκέντρωσης νερού, που χρησιμοποιούνται για τις ανάγκες της πυρασφάλειας, έκλεψαν άγνωστοι δράστες από ορεινές περιοχές των Χανίων.

Η κλοπή έγινε αντιληπτή σήμερα το πρωί. Αμέσως ενημερώθηκε ο προϊστάμενος Πολιτικής Προστασίας της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων, Τάσος Κουρουπάκης, ότι από την περιοχή Καράνου «εξαφανίστηκε» η πλαστική δεξαμενή, χωρητικότητας 5.000 λίτρων νερού, που βρισκόταν σε υψόμετρο 700 μέτρων, ενώ λίγο μετά υπήρξε αναφορά δεύτερης κλοπής πλαστικής δεξαμενής, 10.000 λίτρων, από την περιοχή Κουφός.

Οι δράστες, σε άγνωστο χρόνο, αφαίρεσαν τις δεξαμενές αφού πρώτα άδειασαν τις ποσότητες νερού που υπήρχαν σε αυτές.

«Δεν ξέρω τι να πω. Είμαι πολύ προβληματισμένος για τα δύο συμβάντα. Οι δεξαμενές ήταν πολύ χρήσιμες, καθώς βρίσκονταν σε σημεία που βοηθούσαν για άντληση νερού σε περίπτωση πυρκαγιάς», δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο κ. Κουρουπάκης. Επίσης, ανέφερε ότι η χρηματική αξία των δεξαμενών δεν είναι πολύ μεγάλη.

Για τις κλοπές έχει κατατεθεί αναφορά στο Αστυνομικό Τμήμα Βουκολιών.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ενδιαφέρουν 10 Φεβρουαρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ολοκληρώθηκε το 9ο Συνέδριο Ηλεκτροκίνησης υπό την αιγίδα της ΚΕΔΕ

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 9ο Συνέδριο Ηλεκτροκίνησης (9th EcoMobility Conference) στις 28 Ιανουάριου 2026, το…

Ρεπορτάζ 05 Φεβρουαρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Γαλλική Σκάλα Λαυρίου: Με χρηματοδότηση από το Πράσινο Ταμείο η αποκατάσταση

Εξασφαλίστηκε Χρηματοδότηση για την αποκατάσταση της Γαλλικής Σκάλας Μεταλλείων Λαυρίου – Σημαντικό βήμα ανάδειξης της…

Ενδιαφέρουν 05 Φεβρουαρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Φιλοθέης-Ψυχικού: Εκδήλωση για την ασφαλή χρήση του διαδικτύου από παιδιά και εφήβους

Ο Δήμος Φιλοθέης-Ψυχικού διοργανώνει εκδήλωση με θέμα «Διαδίκτυο, Παιδιά και Έφηβοι: Η λεπτή γραμμή ανάμεσα…