Άρθρο Localit 07 Φεβρουαρίου, 2025

Κλειστοί οι σταθμοί του Μετρό Σύνταγμα και Πανεπιστήμιο ενόψει της μαθητικής συγκέντρωσης για την τραγωδία των Τεμπών

Κλειστοί θα είναι από τις 11 το πρωί οι σταθμοί του Μετρό Σύνταγμα και Πανεπιστήμιο ενόψει της μαθητικής συγκέντρωσης για τα Τέμπη. Οι συρμοί θα διέρχονται από αυτούς χωρίς στάση

Η μαθητική συγκέντρωση θα γίνει στις 12 το μεσημέρι από τη Συντονιστική  Επιτροπή Μαθητών Αθήνας στα Προπύλαια, ενώ αντίστοιχες μαθητικές συγκεντρώσεις θα γίνουν στις κεντρικές πλατείες των μεγάλων πόλεων και συγκέντρωση μαθητών και φοιτητών στη Θεσσαλονίκη, με βασικό αίτημα να αποδοθεί δικαιοσύνη για την τραγωδία των Τεμπών.

Οι καθηγητές της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης συμμετέχουν με τρίωρη διευκολυντική στάση εργασίας από 11πμ έως 2μμ., σύμφωνα με την ΟΛΜΕ.

«Καλούμε τους συμμαθητές και τις συμμαθήτριές μας στην Αττική αλλά και σε όλη τη χώρα να βγούμε στους δρόμους ακόμα μια φορά ενάντια στο έγκλημα των Τεμπών. Την Κυριακή 26/1 ήμασταν εκατοντάδες χιλιάδες σε όλη τη χώρα, όλες αυτές τις μέρες πολλά σχολεία κάνουν καταλήψεις, αποχές, δράσεις και πορείες. Ήρθε η ώρα να ακουστούμε ξανά, σαν μια γροθιά οι μαθητές όλης της χώρας», τονίζει η Συντονιστική Επιτροπή Μαθητών Αθήνας.

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ενδιαφέρουν 21 Απριλίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ο Δήμος Θηβαίων φιλοξενεί το 4ο Ράλλυ Στερεάς Ελλάδας

Ο Δήμος Θηβαίων σε συνεργασία με το Σωματείο «Ελληνική Λέσχη Αυτοκινήτου Δυτικής Αττικής» (ΕΛ.Λ.Α.Δ.Α.) και…

Ενδιαφέρουν 21 Απριλίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
InterAigis 2026: Στο προσκήνιο Πολιτική Προστασία και ΟΤΑ

Από τις 23 έως τις 25 Απριλίου 2026 θα πραγματοποιηθεί στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου η…