Άρθρο Localit 07 Φεβρουαρίου, 2023

Κλειστά τα σχολεία την Τετάρτη στο δήμο Οροπεδίου Λασιθίου

Κλειστά  θα παραμείνουν αύριο, Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου τα σχολεία του δήμου Οροπεδίου Λασιθίου, λόγω των καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή.

Σύμφωνα με τον δήμαρχο Γιάννη Στεφανάκη, το χιόνι φτάνει μέσα στα χωριά του Οροπεδίου Λασιθίου τους σαράντα πόντους, ενώ στα πιο ορεινά σημεία ξεπερνά το ένα μέτρο.

«Τα εκχιονιστικά μηχανήματα του δήμου και ένα μεγάλο εκχιονιστικό με αλάτι που έστειλε η Περιφέρεια Κρήτης είναι επί ποδός, καθώς η χιονόπτωση συνεχίζεται και κατά διαστήματα είναι έντονη», σημείωσε ο κ. Στεφανάκης, ο οποίος συμπλήρωσε ότι η θερμοκρασία από χθες είναι πολύ χαμηλή.

Για τη μετακίνηση των οχημάτων τόσο μέσα στο Οροπέδιο Λασιθίου όσο και στο δρόμο προς την περιοχή, απαιτείται η χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων, ενώ συνιστάται προς τους πολίτες οι μετακινήσεις τους να περιοριστούν στις απολύτως απαραίτητες.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ενδιαφέρουν 09 Απριλίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Αίγινας: Κατάλληλο προς πόση το νερό στο νησί

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Αίγινας, κατάλληλο προς πόση είναι πλέον το νερό στην Αίγινα,…

Ενδιαφέρουν 09 Απριλίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Ηρωικής Νήσου Ψαρών: Πασχαλινή προσφορά αγάπης σε ηλικιωμένους

Ο Δήμος Ηρωικής Νήσου Ψαρών προχώρησε σε μια συμβολική αλλά ουσιαστική πράξη αγάπης και κοινωνικής…

Ενδιαφέρουν 08 Απριλίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Τρικκαίων: Συλλογική προσφορά στο Κοινωνικό Παντοπωλείο ενόψει Πάσχα

Την αξία της κοινωνικής αλληλεγγύης και της συλλογικής προσφοράς ανέδειξαν δράσεις φορέων και συλλόγων στα…