Άρθρο Localit 17 Μαΐου, 2022

Κέντρο Στήριξης Επιχειρηματικότητας από τον Σύνδεσμο Δήμων Νότιας Αττικής

Την ενίσχυση και υποστήριξη στην πράξω των τοπικών επιχειρήσεων σηματοδοτεί η λειτουργία από τον Σύνδεσμο Δήμων Νότιας Αττικής (ΣυΔΝΑ) του Κέντρου Στήριξης Επιχειρηματικότητας, που εγκαινιάστηκε τη Δευτέρα 16/5/22, από τον αναπληρωτή υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων Νίκο Παπαθανάση, παρουσία των δημάρχων Παλαιού Φαλήρου Γιάννη Φωστηρόπουλου, Αλίμου Ανδρέα Κονδύλη και Καλλιθέας Δημήτρη Κάρναβου.

Ο ΣυΔΝΑ που αποτελείται από τους δήμους Αλίμου, Καλλιθέας και Παλαιού Φαλήρου, προσφέρει πλέον ουσιαστική στήριξη σε οποιαδήποτε επιχείρηση, σε κάθε δυνητικό επιχειρηματία ή επενδυτή, που θα απευθυνθεί για βοήθεια στο Κέντρο Στήριξης Επιχειρηματικότητας, με τη δωρεάν παροχή ενημερωτικού-πληροφοριακού υλικού και εργαλείων, σε ένα ευρύ φάσμα θεμάτων τα οποία αφορούν την επιχειρηματικότητα, σε εθνικό και τοπικό επίπεδο.

Επιπλέον, παρέχει δωρεάν εξατομικευμένες συμβουλευτικές υπηρεσίες σε επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται ή θέλουν να δραστηριοποιηθούν στην περιοχή του ΣυΔΝΑ, βάσει των πραγματικών αναγκών τους, όπως θα αξιολογηθούν μετά από σχετική διαδικασία.

Ανάδοχος του έργου του Κέντρου Στήριξης Επιχειρηματικότητας (Κ.Σ.Ε.) είναι η Κοινοπραξία των εταιρειών ICAP Advisory και Grant Thornton BS, που με το επιστημονικό και άρτια καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό της, υποστηρίζει τους τρεις Δήμους του ΣυΔΝΑ, σε θέματα στρατηγικής για την επιχειρηματικότητα, με την εκπόνηση μελετών και ερευνών που αποτυπώνουν τις εξελίξεις και τις τάσεις της τοπικής οικονομίας και του επιχειρηματικού περιβάλλοντος (Παρατηρητήριο Επιχειρηματικότητας).

Το Κέντρο Στήριξης Επιχειρηματικότητας εντάσσεται στην ευρύτερη στρατηγική ΟΧΕ/ΒΑΑ του ΣυΔΝΑ, για την υποστήριξη των επιχειρήσεων των δήμων Αλίμου, Καλλιθέας και Παλαιού Φαλήρου και με στόχο τη βελτίωση της λειτουργίας τους, την ανάπτυξη και την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητάς τους. Συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης) και από εθνικούς πόρους μέσω του ΠΔΕ.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Καλές Πρακτικές ΟΤΑ 20 Ιουνίου, 2022
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Χανιά: Ψηφιοποίηση αρχείων και συλλογών του Δήμου σε Δημοτική Βιβλιοθήκη και Πινακοθήκη

Νέα χρηματοδότηση, για μια ακόμη διεκδίκησή του, εξασφάλισε ο Δήμος Χανίων μέσω της Κ.Ε.Π.ΠΕ.ΔΗ.Χ.-Κ.Α.Μ. για…

Καλές Πρακτικές ΟΤΑ 10 Ιουνίου, 2022
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Μνημόνιο συνεργασίας για τη δημιουργία της Διαβαλκανικής Οινικής Διαδρομής

Μνημόνιο συνεργασίας υπέγραψαν οι δήμοι Δράμας, Αριστοτέλη και ο δήμος Τσάρεβο της Βουλγαρίας με σκοπό…

Καλές Πρακτικές ΟΤΑ 09 Ιουνίου, 2022
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
“Κουζίνες της φύσης” για δημιουργικό παιχνίδι στον 1ο και τον 5ο Παιδικό Σταθμό Βύρωνα

Με δυο ξεχωριστές παιδικές γωνιές, γνωστές ως κουζίνες της φύσης ή λασποκουζίνες εμπλουτίστηκαν οι αυλές…