Άρθρο Localit 21 Μαρτίου, 2023

ΚΕΔ: Άρχισε η βαθμολόγηση των απαντητικών φύλλων του πανελλήνιου γραπτού διαγωνισμού του ΑΣΕΠ – Οι σωστές απαντήσεις

Την έναρξη της διαδικασίας βαθμολόγησης των απαντητικών φύλλων των υποψηφίων στον πανελλήνιο γραπτό διαγωνισμό του ΑΣΕΠ ανακοίνωσε η Κεντρική Επιτροπή Διαγωνισμού (Κ.Ε.Δ.).

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση, ολοκληρώθηκε η διαδικασία συγκέντρωσης, καταμέτρησης και ταξινόμησης από το Βαθμολογικό Κέντρο του ΑΣΕΠ συνολικά 153.765 απαντητικών φύλλων (στα δύο μαθήματα) που απεστάλησαν από τα 527 εξεταστικά κέντρα στα οποία προσήλθαν οι 76.799 υποψήφιοι το Σάββατο 4 Μαρτίου 2023.

Κατόπιν αυτού, θα ξεκινήσει άμεσα η διαδικασία βαθμολόγησης των απαντητικών φύλλων ανά κατηγορία και ανά μάθημα μέσω οπτικοηλεκτρονικού σαρωτή (scanner), με βάση τις ορθές απαντήσεις.

Σε αυτές περιλαμβάνονται και οι ερωτήσεις 29 και 35 στο μάθημα «Εξέταση Γνώσεων», οι σωστές απαντήσεις των οποίων προβλημάτισαν ιδιαίτερα τους υποψηφίους.

Συγκεκριμένα, στην ερώτηση 29 «Η νομοθετική εξουσία στην Ευρωπαϊκή Ένωση ασκείται», η ορθή απάντηση είναι το α. «από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο». Στην ερώτηση 35 «Ποια από τις παρακάτω ΔΕΝ αποτελεί αρμοδιότητα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου; », η σωστή απάντηση είναι το γ. «Η συμμετοχή στην εκλογή του Προέδρου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου».

Οι ορθές απαντήσεις στα δύο μαθήματα επισυνάπτονται σε ισάριθμα αρχεία.

26957396.ΟΡΘΕΣ_ΤΕΣΤ+ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ

ORTHES_EXETASH_GNWSEWN_20_3

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ενδιαφέρουν 29 Μαΐου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Αιγάλεω: Δωρεάν αιματολογικός έλεγχος στα Δημοτικά Ιατρεία

Ο Δήμος Αιγάλεω, μέσω του Τμήματος Κοινωνικής Φροντίδας και Υγείας της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας, διοργανώνει…

Ενδιαφέρουν 28 Μαΐου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
«Καλοκαιρινοί Παιδότοποι» 2026 στον Δήμο Πετρούπολης

Άνοιξε η ηλεκτρονική πλατφόρμα για την υποβολή αιτήσεων στο πρόγραμμα «Καλοκαιρινοί Παιδότοποι» 2026 του Δήμου…

Ενδιαφέρουν 25 Μαΐου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ναύπακτος: Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα της νέας σειράς ντοκιμαντέρ της ΕΡΤ «Πόλεις»

Η Ναύπακτος φιλοξένησε τα γυρίσματα της νέας ιστορικής σειράς ντοκιμαντέρ της ΕΡΤ «ΠΟΛΕΙΣ», επιβεβαιώνοντας –όπως…