Άρθρο Localit 08 Ιανουαρίου, 2015

Καβάλα: Εκδήλωση για τις προκλήσεις και τις προοπτικές της νέας ΚΑΠ

χωράφιΕκδήλωση με θέμα «Νέα ΚΑΠ- Προκλήσεις-Προοπτικές-Επιπτώσεις», διοργανώνει στην Καβάλα, ενόψει της σπουδαιότητας της εκ νέου αναθεωρούμενης Κοινής Γεωργικής Πολιτικής αλλά και των επιπτώσεων που αυτή θα επιφέρει στους γεωργούς και κτηνοτρόφους της περιοχής, η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης.

Πιο συγκεκριμένα, στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2015 στο αμφιθέατρο της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας (Διοικητήριο) στις 17.30 μ.μ., θα συμμετέχουν ως ομιλητές οι κ.κ. Κωνσταντίνος Μάττας (καθ.Αγροτικής Πολιτικής, Γεωπονικής Σχολής Α.Π.Θ.), Αθανάσιος Μπαντής (Γεωπόνος-Αναλυτής), Αναστάσιος Καλόγριας (στέλεχος του ΟΠΕΚΕΠΕ) και Σωτήρης Κουτσομήτρος (Γεωπόνος Διεύθυνσης Αγροτικής Πολιτικής του ΥΠΑΑΤ).

Στην εκδήλωση όπου χαιρετισμό θα απευθύνουν ο Περιφερειάρχης κ. Γ. Παυλίδης και ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας κ. Θ. Μαρκόπουλος, ενώ παρέμβαση θα πραγματοποιήσει ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας & Καταπολέμησης Κουνουπιών κ. Σ. Παπαδόπουλος, έχουν κληθεί όλοι οι φορείς που εκπροσωπούν τους γεωργούς και κτηνοτρόφους της ΠΕ Καβάλας (ΕΑΣ, Συνεταιρισμοί, Αγρ. Σύλλογοι, Ο.Π.).

Ηεκδήλωση είναι ανοιχτή για όσους ενδιαφέρονται και επιθυμούν να την παρακολουθήσουν.

 

ΔΗΜΟΙ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου 08 Αυγούστου, 2025
ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ

Ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Δήμαρχος Αμπελοκήπων – Μενεμένης Λάζαρος Κυρίζογλου, εκφράζει τα συλλυπητήρια του στην…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου ... 01 Αυγούστου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Συνεργασία ΥΠ.ΕΣ. – Κ.Ε.Δ.Ε. – ΕΝ.Π.Ε. – Ε.Ε.Τ.Α.Α. για την ενημέρωση του προσωπικού της Τ.Α.

Υπογράφηκε στις 21/7/2025 προγραμματική σύμβαση μεταξύ ΥΠ.ΕΣ. – Κ.Ε.Δ.Ε. – ΕΝ.Π.Ε. – Ε.Ε.Τ.Α.Α. με αντικείμενα…

Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου ... 30 Ιουλίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Καίρια παρέμβαση της ΚΕΔΕ στο Υπουργείο Ναυτιλίας για την τροποποίηση του Π.Δ. 71/2020

Συνάντηση του Προέδρου της ΚΕΔΕ Λ. Κυρίζογλου με τον Υφυπουργό Ναυτιλίας κ. Στέφανο Γκίκα Καίρια…