Άρθρο Localit 13 Μαΐου, 2022

«Καθαρίστε τη Μεσόγειο»: Δράσεις από το Χαμόγελο του Παιδιού και τον δήμο Χερσονήσου

Στο πλαίσιο της περιβαλλοντικής πρωτοβουλίας «Καθαρίστε τη Μεσόγειο» στην οποία συμμετέχουν χώρες της Μεσογείου, ο δήμος Χερσονήσου και το «Χαμόγελο του Παιδιού» διοργανώνουν δράσεις εθελοντισμού και περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης μικρών και μεγάλων.

Η εκστρατεία «Καθαρίστε τη Μεσόγειο» κινητοποιεί εδώ και χρόνια δήμους, περιβαλλοντικούς και άλλους κοινωνικούς φορείς, επιχειρήσεις και εθελοντές κάθε ηλικίας, ώστε να πάρουν μέρος στη λύση του προβλήματος και να δηλώσουν με τον δικό τους έμπρακτο τρόπο τη βούλησή τους για καθαρότερες θάλασσες και ακτές.

Εφέτος για άλλη μια φορά το «Χαμόγελο του Παιδιού» και ο δήμος Χερσονήσου συνδιοργανώνουν τη δράση αυτή με σκοπό την κινητοποίηση και την ευαισθητοποίηση μικρών και μεγάλων.

Αυτή την Κυριακή, 15 Μαΐου και ώρα 09:30 στην παραλία Αποσελέμη στην Ανάληψη Χερσονήσου θα υλοποιηθεί καθαρισμός παραλίας και ταυτόχρονα θα γίνουν θεματικές δράσεις για τα παιδιά από σημαντικούς συνεργάτες, εθελοντές και φορείς.

Στόχος της δράσης, δεν είναι μόνο ο καθαρισμός της παραλίας αλλά και η πραγματοποίηση εκπαιδευτικών, ψυχαγωγικών και εικαστικών δρώμενων βιωματικού χαρακτήρα, με σκοπό την ευαισθητοποίηση των συμμετεχόντων, σε θέματα της προστασίας του περιβάλλοντος.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ενδιαφέρουν 27 Μαΐου, 2022
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Εγκαινιάστηκε το δημοτικό γυμναστήριο Νίκαιας

Το καινούριο κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο στη Νεάπολη εγκαινίασαν ο δήμαρχος Νίκαιας-Αγ.Ι.Ρέντη, Γιώργος Ιωακειμίδης, και ο…

Ενδιαφέρουν 27 Μαΐου, 2022
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Κέντρο Κοινότητας Καστοριάς: Ανακοίνωση για φοίτηση στη Σχολή ΑμεΑ Αθηνών

Το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Καστοριάς, στο πλαίσιο της διασύνδεσης και πληροφόρησης των πολιτών για…

Ενδιαφέρουν 27 Μαΐου, 2022
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Σπουδάστριες από την Πολωνία άσκησαν την πρακτική του στο δήμο Ρεθύμνης

Σπουδάστριες από την Πολωνία, υλοποίησαν την πρακτική τους άσκηση στο Γραφείο Τουρισμού του Δήμου Ρεθύμνης,…