Άρθρο Localit 02 Αυγούστου, 2024

Κατερίνη: «Θέατρο Δάσους», αγροτική οδοποιία & αρδευση στο επίκεντρο παρεμβάσεων του Δήμου

«Θέατρο Δάσους», αγροτική οδοποιία & άρδευση βρέθηκαν στο επίκεντρο των παρεμβάσεων της αντιδημαρχίας Κοινοτήτων, του Δήμου Κατερίνης.

Όπως επισημαίνει ο αντιδήμαρχος Κοινοτήτων, Χρήστος Μπογιατζής, για τις εργασίες που υλοποιήθηκαν από τις υπηρεσίες τον Ιούλιο, σε συνεργασία με τους προέδρους των τοπικών συμβουλίων δόθηκε έμφαση σε παρεμβάσεις αγροτικής οδοποιίας, αποκατάστασης βλαβών άρδευσης και σε σειρά μεγαλύτερων ή μικρότερων προβλημάτων που συνδέονται με την καθημερινότητα των δημοτών.

«Στο επίκεντρο βρέθηκε – σύμφωνα και με τις οδηγίες του Δημάρχου Ι. Ντούμου – η διάθεση μηχανημάτων, υλικών, εξοπλισμού για τις εντατικές και απαιτητικές εργασίες αποκατάστασης και ανάδειξης του χώρου, στο Θέατρο Δάσους (Πλατανόδασος) Νεοκαισάρειας», δήλωσε.

Επιπλέον, παρεμβάσεις υλοποιήθηκαν ως εξής:

  • Αγροτική Οδοποιία: Ρητίνη, Κ. Άγιος Ιωάννης, Κορινός, Ελατοχώρι, Εξοχή, Νεοκαισάρεια, Βρία, Καλλιθέα, Περίσταση, Έλαφος, Π.Κεραμίδι, Σεβαστή, Σβορώνος, Φωτεινά, Κατερίνη προς εξωκκλήσι της Ζωοδόχου Πηγής στην Περίσταση.
  • Αποκατάσταση βλαβών άρδευσης σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Τεχνικών Έργων στις κοινότητες: Ελάφου, Κούκου, Κ.Αγιάννη, Λόφου, Νέας Τραπεζούντας.

Παράλληλα, σε όλη τη διάρκεια του μήνα, σε συνεργασία με τις υπηρεσίες Πρασίνου & Καθαριότητας, οι υπηρεσίες της αντιδημαρχίας Κοινοτήτων συνέδραμαν στην απομάκρυνση ογκωδών αντικειμένων, στον καθαρισμό και στην απομάκρυνση κλαδιών από κοινόχρηστους χώρους.

Τέλος, στον καθαρισμό της ακτογραμμής στα παράλια του Δήμου, από φύκια και φερτά υλικά.

 

 

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 25 Απριλίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Π. Μαρινάκης: Σε κάθε περίπτωση θα ψηφίσουμε έναν εκλογικό νόμο για την Αυτοδιοίκηση, με ένα γύρο εκλογών

Την κατάθεση στη Βουλή νομοσχεδίου για αλλαγή του εκλογικού νόμου στις  αυτοδιοικητικές εκλογές με  εκλογή…

Ρεπορτάζ 25 Απριλίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Αναγκαία η προστασία των υδάτινων οικοσυστημάτων για την τοπική ανάπτυξη

Ημερίδα με θέμα «Κλιματική Αλλαγή Υδάτινα Οικοσυστήματα και Τοπική Ανάπτυξη» αύριο Σάββατο 26 Απριλίου  στο…

Ρεπορτάζ 24 Απριλίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Παράταση έως τις 15 Ιουνίου για τον καθαρισμό των οικοπέδων

Την παράταση έως τις 15 Ιουνίου για τη διαδικασία καθαρισμού των οικοπέδων ανακοίνωσε σε δηλώσεις…