Άρθρο Localit 24 Οκτωβρίου, 2022

Καρδίτσα: Αναβάθμιση παιδικών χαρών από τον Δήμο

Στην Καρδίτσα, ξεκινά άμεσα το έργο της αναβάθμισης της παιδικής χαράς Παυσιλύπου και η κατασκευή παιδικής χαράς, στον νέο οικισμό του ΟΑΕΔ μετά το Νοσοκομείο, καθώς υπογράφτηκε η σχετική σύμβαση με τον ανάδοχο.

Ο συνολικός προϋπολογισμός και για τις δύο παιδικές χαρές ανέρχεται στις 500.000 ευρώ περίπου.  Με βάση την μελέτη θα γίνει αναβάθμιση και διαμόρφωση δύο  παιδικών χαρών στην περιοχή του Δήμου Καρδίτσας, με την προμήθεια – εγκατάσταση σχετικών οργάνων και λοιπού εξοπλισμού.

Συγκεκριμένα, αφορά αναβάθμιση της υφιστάμενης παιδικής χαρά στο κέντρο της πόλης. στο άλσος του Παυσιλύπου, η οποία έχει μεγάλη επισκεψιμότητα και δημιουργία μιας νέας παιδικής χαράς σε νέα Εργατικά Τσαπόχα του ΟΑΕΔ σε Κοινόχρηστο Χώρο χαρακτηρισμένο από το εγκεκριμένο ρυμοτομικό έως Κ.Χ. – ΠΧ., που αποσκοπεί να εξυπηρετήσει τα παιδιά των οικογενειών που μένουν στον οικισμό Εργατικά Τσαπόχα.

«Οι δυο παιδικές χαρές που θα κατασκευαστούν στο χώρο του Παυσιλύπου και στα Εργατικά της Τσαπόχας θα είναι φιλοπεριβαλλοντικές,  θα ενσωματώνουν όλες τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από το παιδικό παιχνίδι, την αγωγή και την κοινωνικοποίηση των παιδιών ενώ θα αποτελέσουν σημεία αναφοράς», δήλωσε μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Β. Τσιάκος.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Βιώσιμες Πόλεις 07 Φεβρουαρίου, 2023
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Νάουσα: Σύγχρονο απορριμματοφόρο και καφέ κάδους συλλογής βιοαποβλήτων παρέλαβε από τον Φο.Δ.Σ.Α ο Δήμος

Ένα σύγχρονο απορριμματοφόρο συλλογής βιοαποβλήτων στο πλαίσιο υλοποίησης της πράξης «Διαχείριση Βιοαποβλήτων Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας»,…

Βιώσιμες Πόλεις 07 Φεβρουαρίου, 2023
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Επεκτείνεται η εφαρμογή του προγράμματος διαχείρισης βιοαποβλήτων στον Δήμο Αγ. Δημητρίου

Στον Δήμο Αγίου Δημητρίου, επεκτείνεται η εφαρμογή του προγράμματος διαχείρισης βιοαποβλήτων, μετά την έγκριση της…

Βιώσιμες Πόλεις 06 Φεβρουαρίου, 2023
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Σε τελικό στάδιο ο διαγωνισμός για την ανάπλαση του κήπου της Ροδιακής Έπαυλης

Σε τελικό στάδιο βρίσκεται η διαδικασία του διαγωνισμού για την ανάδειξη αναδόχου για το έργο…