Άρθρο Localit 01 Φεβρουαρίου, 2023

Κάλεσμα εθελοντών για στήριξη του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Δελφών

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Δελφών διευρύνει τη δράση και την προσφορά του προς τους οικονομικά αδύναμους  πολίτες καθώς και σε εκείνους που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες, με την παροχή υπηρεσιών και αγαθών και άλλων κατηγοριών.

Προκειμένου να γίνει καταγραφή και ταξινόμηση, χρειάζεται η βοήθεια των πολιτών μέσω εθελοντικής εργασίας.

Για δήλωση εθελοντικής προσφοράς και οποιαδήποτε άλλη πληροφορία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου  στο τηλέφωνο 2265072545, στο e-mail: k.pantopoleio@0585.syzefxis.gov.gr και στο προφίλ του Κοινωνικού Παντοπωλείου στο Facebook.

«Το Κοινωνικό Παντοπωλείο ιδρύθηκε αρχικά από μια ομάδα ανθρώπων όμως συντηρείται και διατηρείται ανοιχτό και λειτουργικό από όλο τον κόσμο του Δήμου μας που με ανθρωπιά και ευαισθησία το στηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια. Τώρα διευρύνει τη λειτουργία του για τους συμπολίτες μας που δυσκολεύονται λίγο παραπάνω, μέσω της δωρεάν παροχής παιδικών – εφηβικών ενδυμάτων και ενδυμάτων ενηλίκων, υποδημάτων, παιδικών βιβλίων, σχολικών ειδών, ειδών βρεφανάπτυξης, παιχνιδιών, λευκών ειδών, ηλεκτρικών συσκευών και λοιπών χρηστικών αντικειμένων, καινούριων ή μεταχειρισμένων σε καλή κατάσταση, με την ευχή να εκλείψει τελικά ο λόγος ύπαρξής του», δήλωσε η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Χρυσούλα Πονήρη-Σεγδίτσα.

 

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ενδιαφέρουν 15 Μαΐου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Δράμας: Διήμερες δράσεις πρόληψης για τον καρκίνο του μαστού

Διήμερη ανοιχτή δράση ενημέρωσης και πρόληψης για τον καρκίνο του μαστού διοργανώνει ο Ελληνικός Ερυθρός…

Ενδιαφέρουν 15 Μαΐου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Λαμιέων: Εκπαιδευτική δράση για τη Διεθνή Ημέρα Μουσείων

Εκπαιδευτική δράση με αφορμή τη Διεθνή Ημέρα Μουσείων διοργανώνουν ο Δήμος Λαμιέων και το Τμήμα…

Ενδιαφέρουν 07 Μαΐου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Κόνιτσας: Δωρεάν προληπτικές εξετάσεις στο Κεφαλοχώρι

Ο Δήμος Κόνιτσας διοργανώνει μαζί με τις Κινητές Ομάδες Υγείας (ΚΟΜΥ) του ΕΟΔΥ, το Υπουργείο…