Άρθρο Localit 12 Δεκεμβρίου, 2020

«Καλάθι Αλληλεγγύης» για ευπαθείς ομάδες στον Δήμο Νάουσας

Ο Δήμος Νάουσας και το Νομικό Πρόσωπο Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης προχωρούν στη συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης, τα οποία θα διατεθούν στους πολίτες  που αδυνατούν να προμηθευτούν τα απαραίτητα αγαθά. Στις αλυσίδες των σούπερ μάρκετ του Δήμου οι πολίτες μπορούν να προσφέρουν βασικά είδη διατροφής και υγιεινής για το «Καλάθι Αλληλεγγύης».

Τα είδη πρώτης ανάγκης, που θα συγκεντρώνονται, θα δοθούν σε άπορους και αδύναμους οικονομικά πολίτες και οικογένειες, που τα έχουν άμεση ανάγκη, ενώ σε περίπτωση που θα υπάρχει πλεόνασμα τροφίμων από τις δωρεές των δημοτών, αυτά θα διατίθενται για την παρασκευή φαγητών στο συσσίτιο της Ιεράς Μητρόπολης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας  το οποίο συνδράμει και ο Δήμος Νάουσας.

«Με συλλογική ευθύνη, ομοψυχία και ενότητα θα  καταφέρουμε να ξεπεράσουμε αυτήν την κρίσιμη περίοδο. Καλούμε τους δημότες, που έχουν την δυνατότητα,  να συνδράμουν για άλλη μια φορά στο «Καλάθι Αλληλεγγύης»  και να  βοηθήσουν τους συμπολίτες μας,  που στερούνται βασικά αγαθά. Κανείς ηλικιωμένος,  κανείς άρρωστος ή οικονομικά ευάλωτος συνάνθρωπός μας δεν θέλουμε και δεν πρέπει να αισθάνεται μόνος του. Χρειαζόμαστε όλοι ως «αρωγοί» ανθρωπιάς για να ξεπεράσουμε αυτήν την κρίση!» δηλώνει ο Δήμαρχος Νάουσας, Νικόλας Καρανικόλας.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 19 Μαΐου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ανοίγει τη συζήτηση για άρση της μονιμότητας στο Δημόσιο

Με τον πιο επίσημο τρόπο η Κυβέρνηση ανοίγει τη συζήτηση για την άρση της μονιμότητας…

Ρεπορτάζ 19 Μαΐου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Κ. Πελετίδης: Η υπογειοποίηση του τρένου είναι αδιαπραγμάτευτη για το λαό της Πάτρας

«Η υπογειοποίηση του τρένου είναι αδιαπραγμάτευτη για το λαό της Πάτρας» τόνισε ο δήμαρχος Κώστας…

Ρεπορτάζ 16 Μαΐου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Γ. Κεφαλογιάννης για καθαρισμούς οικοπέδων: Nέο θεσμικό πλαίσιο για επιβράβευση των δήμων που επιδεικνύουν υψηλό βαθμό συμμόρφωσης

Στην ετοιμότητα του κρατικού μηχανισμού ενόψει της φετινής αντιπυρικής περιόδου αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ο υπουργός…