Άρθρο Localit 12 Δεκεμβρίου, 2020

«Καλάθι Αλληλεγγύης» για ευπαθείς ομάδες στον Δήμο Νάουσας

Ο Δήμος Νάουσας και το Νομικό Πρόσωπο Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης προχωρούν στη συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης, τα οποία θα διατεθούν στους πολίτες  που αδυνατούν να προμηθευτούν τα απαραίτητα αγαθά. Στις αλυσίδες των σούπερ μάρκετ του Δήμου οι πολίτες μπορούν να προσφέρουν βασικά είδη διατροφής και υγιεινής για το «Καλάθι Αλληλεγγύης».

Τα είδη πρώτης ανάγκης, που θα συγκεντρώνονται, θα δοθούν σε άπορους και αδύναμους οικονομικά πολίτες και οικογένειες, που τα έχουν άμεση ανάγκη, ενώ σε περίπτωση που θα υπάρχει πλεόνασμα τροφίμων από τις δωρεές των δημοτών, αυτά θα διατίθενται για την παρασκευή φαγητών στο συσσίτιο της Ιεράς Μητρόπολης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας  το οποίο συνδράμει και ο Δήμος Νάουσας.

«Με συλλογική ευθύνη, ομοψυχία και ενότητα θα  καταφέρουμε να ξεπεράσουμε αυτήν την κρίσιμη περίοδο. Καλούμε τους δημότες, που έχουν την δυνατότητα,  να συνδράμουν για άλλη μια φορά στο «Καλάθι Αλληλεγγύης»  και να  βοηθήσουν τους συμπολίτες μας,  που στερούνται βασικά αγαθά. Κανείς ηλικιωμένος,  κανείς άρρωστος ή οικονομικά ευάλωτος συνάνθρωπός μας δεν θέλουμε και δεν πρέπει να αισθάνεται μόνος του. Χρειαζόμαστε όλοι ως «αρωγοί» ανθρωπιάς για να ξεπεράσουμε αυτήν την κρίση!» δηλώνει ο Δήμαρχος Νάουσας, Νικόλας Καρανικόλας.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 06 Ιουνίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Το Ευρωπαϊκό δικαστήριο καταδικάζει την Ελλάδα για παραλείψεις στη διαχείριση κινδύνων πλημμύρας σε 14 υδατικά διαμερίσματα

Το Δικαστήριο της Ευρωπαϊκής Ένωσης καταδικάζει για πρώτη φορά την Ελλάδα λόγω της παράλειψής της…

Ρεπορτάζ 06 Ιουνίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Τραγωδία στην Ποσειδώνος: Νεκρή δημοτική υπάλληλος σε σύγκρουση απορριμματοφόρου με ταξί

Μια δημοτική υπάλληλος έχασε τη ζωή της σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε νωρίς το πρωί…

Ρεπορτάζ 05 Ιουνίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δυστύχημα στο λούνα παρκ: Έρευνα για ανθρωποκτονία από αμέλεια κατά αιρετών και δημοτικών υπαλλήλων

Τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας από αμέλεια κατά αιρετών και δημοτικών…