Άρθρο Localit 28 Ιουνίου, 2021

Καμπάνια εμβολιασμού των κατοίκων των νησιών από την περιφέρεια Ν. Αιγαίου

Καμπάνια  για την ευαισθητοποίηση των κατοίκων των νησιών υπέρ του εμβολιασμού, είναι σε εξέλιξη από την περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου..

Με ένα τηλεοπτικό βίντεο, ένα ραδιοφωνικό σποτ και ψηφιακές αφίσες για καταχωρήσεις σε ψηφιακά Μέσα, η περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου υποστηρίζει το κοινωνικό μήνυμα υπέρ του εμβολιασμού για τη θωράκιση των νησιών τόσο από υγειονομικής όσο και από οικονομικής πλευράς.

Με κεντρικά συνθήματα «Γιατί να λείπεις από τη ζωή σου» και «Η τύχη του νησιού σου είναι στο χέρι σου», η περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου ενισχύει το μήνυμα της ανάγκης εμβολιασμού για την προστασία της υγείας και την απρόσκοπτη πορεία της φετινής τουριστικής περιόδου.

«Είχαμε πολλούς λόγους για να πάρουμε αυτή την απόφαση και να προχωρήσουμε σε μια τοπική καμπάνια για την προώθηση του εμβολιασμού: Τα δεδομένα που έχουμε από το διεθνές επιστημονικό περιβάλλον σε ό,τι αφορά το κτίσιμο τείχους ανοσίας και τις κυβερνήσεις των χωρών προέλευσης επισκεπτών που συνδέουν την κινητικότητα των ταξιδιωτών με το ποσοστό εμβολιασμού στη χώρα υποδοχής. Το δεδομένο ότι στα νησιά μας το 97,1% του τοπικού ΑΕΠ συνδέεται άμεσα ή έμμεσα με τον Τουρισμό. Και το ζητούμενο ότι θέλουμε να πάμε την τουριστική περίοδο, στο βαθμό που αυτό εξαρτάται από εμάς, όσο το δυνατόν πιο μέσα στο φθινόπωρο», δήλωσε ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γιώργος Χατζημάρκος.

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου 17 Ιουλίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Λάζαρος Κυρίζογλου, Πρόεδρος Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος : Οι Δήμοι αξιολογούμαστε καθημερινά από τους πολίτες

Ήρθε η ώρα και το Κεντρικό Κράτος να κοιτάξει την αλήθεια κατάματα και να διορθώσει…

Ενδιαφέρουν 16 Ιουλίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ψηφιακά Post-it για τις ιδέες των πολιτών στον Δήμο Παπάγου-Χολαργού

Έναν νέο ψηφιακό τρόπο επικοινωνίας με τους πολίτες εγκαινιάζει ο Δήμος Παπάγου-Χολαργού, μέσω της πλατφόρμας…

Με μια ματιά 16 Ιουλίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Κοινή δράση Λευκάδας και Αγρινίου για την ευαισθητοποίηση απέναντι στην αστεγία

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 9 Ιουλίου 2026, στον κεντρικό πεζόδρομο της Λευκάδας, δράση ευαισθητοποίησης…