Άρθρο Localit 07 Νοεμβρίου, 2020

Ιταλία: Το τελευταίο εικοσιτετράωρο καταγράφηκαν 39.811 περιστατικά κορονοϊού, με 425 νεκρούς

Το τελευταίο εικοσιτετράωρο στην Ιταλία διαγνώσθηκαν 39.811 περιστατικά κορονοϊού, και 425 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους.

 Συνολικά, πραγματοποιήθηκαν 231.673 διαγνωστικά τεστ. Χθες Παρασκευή 6 Νοεμβρίου, τα κρούσματα ήταν 37.809, με 446 νεκρούς. Το ποσοστό θετικών, επί των τεστ που έγιναν, είναι 17,22%.

Από την αρχή της πανδημίας, στην Ιταλία έχασαν τη ζωή τους 41.063 άνθρωποι. Η περιοχή με περισσότερα ημερήσια κρούσματα παραμένει η Λομβαρδία (11.489) ενώ ακολουθούν Το Πεδεμόντιο, με 4.437, η Καμπανία με 4.309, η Τοσκάνη με 2.787 και η περιφέρεια της Ρώμης, Λάτιο, με 2.618 περιστατικά.

 Στις μονάδες εντατικής θεραπείας των νοσοκομείων βρίσκονται 2.634 ασθενείς (119 μεταφέρθηκαν σε αυτές το τελευταίο εικοσιτετράωρο) και στους νοσοκομειακούς θαλάμους έχουν εισαχθεί 25.109 άνθρωποι. Από χθες μέχρι σήμερα πραγματοποιήθηκαν 1.104 εισαγωγές. 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 12 Μαρτίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Συνάντηση Δημάρχου Κεντρικής Κέρκυρας με την Υφυπουργό Εργασίας Άννα Ευθυμίου

Θέματα υποδομών, χρηματοδότησης και η υποστελέχωση των υπηρεσιών ανταποδοτικού χαρακτήρα στο τραπέζι της συνάντησης  Ο…

Ρεπορτάζ 11 Μαρτίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Κοζάνης: Ενεργειακές αναβαθμίσεις άνω των 2 εκατ. ευρώ στην Ακρινή

Σε σημαντικές ενεργειακές παρεμβάσεις στην κοινότητα της Ακρινής προχωρά ο Δήμος Κοζάνης, υλοποιώντας έργα συνολικού…

Ρεπορτάζ 05 Μαρτίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Γ. Παπαναστασίου: Η Τοπική Αυτοδιοίκηση στηρίζει το πρόγραμμα «Όλοι Digital»

Ο Β’ Αντιπρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) κ. Γιώργος Παπαναστασίου απηύθυνε χαιρετισμό στην…