Άρθρο Localit 05 Αυγούστου, 2022

Ηράκλειο Κρήτης: Παράταση στη δημόσια διαβούλευση για την κυκλοφοριακή μελέτη της Παλιάς Πόλης

Ανοιχτή συζήτηση για την αναθεώρηση της κυκλοφοριακής μελέτης της Παλιάς Πόλης του Ηρακλείου πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής 5 Αυγούστου στην αίθουσα Ανδρέα Παπανδρέου στη Λότζια.

Στο πλαίσιο της δημόσιας διαβούλευσης του Α’ σταδίου της αναθεώρησης της κυκλοφοριακής μελέτης παλιάς πόλης του Δήμου Ηρακλείου η οποία είναι σε εξέλιξη, ο εκπρόσωπος της αναδόχου μελετητικής ομάδας  Απόστολος Πρόιος παρουσίασε τις βασικές προτάσεις της μελέτης για να ακολουθήσει μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα συζήτηση με εκπροσώπους φορέων, κατοίκους κ.λπ.

Παρευρέθησαν επίσης οι Αντιδήμαρχοι Γιάννης Αναστασάκης, Γιώργος Καραντινός, οι επικεφαλής Δημοτικών Παρατάξεων Ηλίας Λυγερός («Ενεργοί Πολίτες»), Πέτρος Ινιωτάκης («ΣυνΠράξη Δημοτών»), οι δημοτικοί σύμβουλοι Γιάννης Ψαράς («Ηράκλειο 3.7.5»), Γιώργος Μανδαλάκης («Ενεργοί Πολίτες»), η Γενική Γραμματέας του Δήμου Ηρακλείου Ευγενία Στυλανού κ.ά.

Σημειώνεται ότι επειδή το θέμα παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον για τους δημότες, η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου Ηρακλείου αποφάσισε σε συνεδρίαση της Τετάρτη 3 Αυγούστου, η δημόσια διαβούλευση να παραταθεί μέχρι τις 10 Σεπτεμβρίου 2022.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν για τις προτάσεις της μελέτης και να καταθέσουν τις παρατηρήσεις τους στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://www.heraklion.gr/municipality/deliberation/kykloforiakes-rythmhseis-sthn-palia-polh-14072022.html

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ενδιαφέρουν 12 Αυγούστου, 2022
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Η Αθήνα επικεφαλής των “Πόλεων-Πρωταθλητριών” στις δράσεις ενάντια στην ακραία ζέστη

Διαδικτυακή διεθνής σύσκεψη  των δημάρχων των «Πόλεων-Πρωταθλητριών» πραγματοποιήθηκε σήμερα Παρασκευή 12 Αυγούστου, με πρωτοβουλία του…

Ενδιαφέρουν 12 Αυγούστου, 2022
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Στρατηγικό Σχέδιο Μεταφορών υλοποιείται για πρώτη φορά σε όλο τον Πειραιά

H εκπόνηση Στρατηγικού Σχεδίου Μεταφορών Πειραιά υπεγράφη χθες, από τον Δήμαρχο Πειραιά Γιάννη Μώραλη και τον…

Ενδιαφέρουν 12 Αυγούστου, 2022
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Μαρούσι: Διαγωνισμός ελεύθερης καλλιτεχνικής έκφρασης με θέμα τη χρήση των αντιβιοτικών, για μαθητές του Δήμου

Διαγωνισμός ελεύθερης καλλιτεχνικής έκφρασης με θέμα τη χρήση των αντιβιοτικών, για μαθητές της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης,…