Άρθρο Localit 16 Οκτωβρίου, 2024

Ηράκλειο Αττικής: Σε έλεγχο και εργασίες αναβάθμισης των ηλεκτρολογικών δικτύων των σχολείων προχωρά ο Δήμος

Έλεγχο και κατόπιν αναβάθμιση των ηλεκτρικών εγκαταστάσεων όλων των σχολικών μονάδων ευθύνης του ξεκινά άμεσα ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής, στο πλαίσιο της θωράκισης των σχολείων της πόλης.

Ήδη ο δήμαρχος Νίκος Μπάμπαλος, υπέγραψε τη σχετική σύμβαση, ώστε η ομάδα των ειδικών να εκκινήσει άμεσα τον έλεγχο και την καταγραφή της κατάστασης σε ένα – ένα τα σχολεία του Ηρακλείου.

Αφού ολοκληρωθεί η παραπάνω διαδικασία, όπως ενημερώνει ο Δήμος, θα ακολουθήσουν εργασίες αναβάθμισης και επισκευής στις ηλεκτρικές εγκαταστάσεις για τις οποίες θα διαπιστωθεί ότι χρειάζεται παρέμβαση.

«Παίρνουμε πρωτοβουλία και προχωράμε σε έναν έλεγχο που πιστεύουμε πως πρέπει να γίνεται περιοδικά, ειδικά όταν μιλάμε για παλαιά κτίρια. Αφενός για να διασφαλίσουμε ότι τα παιδιά μας βρίσκονται σε ένα απόλυτα ασφαλές περιβάλλον, αφετέρου για να προχωρήσουμε στην αναβάθμιση των δικτύων που θα προσφέρουν ένα σύγχρονο τρόπο γνώσης και λειτουργίας των σχολείων», ανέφερε ο Ν. Μπάμπαλος.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 12 Μαρτίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Συνάντηση Δημάρχου Κεντρικής Κέρκυρας με την Υφυπουργό Εργασίας Άννα Ευθυμίου

Θέματα υποδομών, χρηματοδότησης και η υποστελέχωση των υπηρεσιών ανταποδοτικού χαρακτήρα στο τραπέζι της συνάντησης  Ο…

Ρεπορτάζ 11 Μαρτίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Κοζάνης: Ενεργειακές αναβαθμίσεις άνω των 2 εκατ. ευρώ στην Ακρινή

Σε σημαντικές ενεργειακές παρεμβάσεις στην κοινότητα της Ακρινής προχωρά ο Δήμος Κοζάνης, υλοποιώντας έργα συνολικού…

Ρεπορτάζ 05 Μαρτίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Γ. Παπαναστασίου: Η Τοπική Αυτοδιοίκηση στηρίζει το πρόγραμμα «Όλοι Digital»

Ο Β’ Αντιπρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) κ. Γιώργος Παπαναστασίου απηύθυνε χαιρετισμό στην…