Άρθρο Localit 10 Μαρτίου, 2023

Ηράκλειο: Αντικατάσταση των παλιών υδρομέτρων με νέα ψηφιακής τεχνολογίας από την ΔΕΥΑΗ

Στον Δήμο Ηρακλείου, ξεκίνησε από την ΔΕΥΑΗ η αντικατάσταση των παλιών υδρομέτρων με νέας τεχνολογίας, τα οποία θα καταγράφουν την κατανάλωση του νερού ψηφιακά. Συνολικά προβλέπεται  η τοποθέτηση 22 χιλιάδων υγρομέτρων. Τα νέα υδρόμετρα τοποθετούνται ήδη στην περιοχή των Βασιλειών και θα ακολουθήσουν και άλλες περιοχές του Δήμου Ηρακλείου.

Το πρωί της Παρασκευής 10 Μαρτίου ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΗ Γιώργο Βουρεξάκη, τον Διευθυντή της Δημοτικής Επιχείρησης Μανόλη Κοσμαδάκη και την Διευθύντρια της Τεχνικής Υπηρεσίας Πόπη Τζαβλάκη, επισκέφθηκαν τα σημεία όπου έχει ξεκινήσει η διαδικασία της αντικατάστασης των παλιών υδρομέτρων .

«Με την τοποθέτηση των νέων υδρομέτρων ψηφιακής τεχνολογίας ,θα υπάρχει η δυνατότητα έκδοσης των λογαριασμών του νερού χωρίς καθυστερήσεις αλλά και με αξιοπιστία αφού οι μετρήσεις θα γίνονται πλέον με ακρίβεια. Βρεθήκαμε σήμερα στις Βασιλειές απ’ όπου και ξεκίνησε η τοποθέτηση των νέων υδρομέτρων καθώς είχε παρατηρηθεί πρόβλημα με διογκωμένους λογαριασμούς νερού στην περιοχή, ζήτημα που πιστεύω ότι με την τοποθέτηση των νέων υδρομέτρων επιλύουμε οριστικά», δήλωσε ο δήμαρχος Ηρακλείου.

Νωρίτερα ο Δήμαρχος επισκέφθηκε ένα από τα μέτωπα όπου εκτελείται το έργο αντικατάστασης του Δικτύου Ύδρευσης και Ομβρίων στο Κορακοβούνι.

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ενδιαφέρουν 29 Σεπτεμβρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Επετειακές εκδηλώσεις για τα 455 χρόνια από τη Ναυμαχία της Ναυπάκτου

Ο Δήμος Ναυπακτίας τιμά την 455η επέτειο της Ναυμαχίας της Ναυπάκτου με ένα πολυήμερο πρόγραμμα…

Ενδιαφέρουν 22 Σεπτεμβρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Θηβαίων: Δράσεις ενημέρωσης και πρόληψης για την άνοια

Ο Δήμος Θηβαίων διοργανώνει ένα πενθήμερο δράσεων ενημέρωσης και πρόληψης για την άνοια, με αφορμή…

Ενδιαφέρουν 21 Σεπτεμβρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Διανομή βασικών ειδών σε δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δράμας

Ο Δήμος Δράμας πραγματοποιεί διανομή βασικών ειδών σε 459 οικογένειες- δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου, στο…