Άρθρο Localit 29 Ιουνίου, 2023

Ημερίδα για τις «Δράσεις Ψηφιακής Εκπαίδευσης και Ψηφιακού Εγγραμματισμού» στον Δήμο Ιλίου

Ημερίδα για τις «Δράσεις Ψηφιακής Εκπαίδευσης και Ψηφιακού Εγγραμματισμού», θα πραγματοποιήσει ο Δήμος Ιλίου την ερχόμενη Δευτέρα 3 Ιουλίου στις 19:00, στο δημαρχείο της πόλης, ενόψει της έναρξης νέου κύκλου σχετικών σεμιναρίων που θα υλοποιήσει σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής.

Σκοπός της ημερίδας είναι η εκπαίδευση στις υπηρεσίες, στα νέα εργαλεία και στις μεθόδους για ασφαλή και αποτελεσματική χρήση τόσο του διαδικτύου, όσο και των νέων ψηφιακών τεχνολογιών.

Ο Δήμος Ιλίου εφαρμόζει εκτεταμένο πρόγραμμα ψηφιακών υπηρεσιών και διαδικτυακών συναλλαγών με τους δημότες και το πρόγραμμα αυτό αποτελεί ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για την εξοικείωση των ενδιαφερομένων με τα νέα αυτά τεχνολογικά μέσα, που μπορούν να προσφέρουν ένα καλύτερο και ευκολότερο τρόπο ζωής.

Η παρακολούθησή της εκδήλωσης είναι με ελεύθερη είσοδο και δεν απαιτεί καμία προηγούμενη γνώση, εμπειρία ή εξοικείωση του συμμετέχοντα σε θέματα διαδικτύου και νέων τεχνολογιών.

Με την ολοκλήρωση της ημερίδας οι συμμετέχοντες θα λάβουν σχετική βεβαίωση παρακολούθησης, εφόσον το επιθυμούν.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ενδιαφέρουν 22 Ιουλίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Αθηναίων: Κλιματιζόμενοι χώροι για τους πολίτες λόγω υψηλών θερμοκρασιών

Σε πλήρη ετοιμότητα θέτει ο Δήμος Αθηναίων όλες τις υπηρεσίες του, λόγω των πολύ υψηλών…

Ενδιαφέρουν 22 Ιουλίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Λαυρεωτικής: Σε λειτουργία κλιματιζόμενοι χώροι λόγω καύσωνα

Ο Δήμος Λαυρεωτικής ανακοίνωσε τους κλιματιζόμενους χώρους που διαθέτει για την προστασία των πολιτών κατά…

Ενδιαφέρουν 16 Ιουλίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ψηφιακά Post-it για τις ιδέες των πολιτών στον Δήμο Παπάγου-Χολαργού

Έναν νέο ψηφιακό τρόπο επικοινωνίας με τους πολίτες εγκαινιάζει ο Δήμος Παπάγου-Χολαργού, μέσω της πλατφόρμας…