Άρθρο Localit 26 Νοεμβρίου, 2021

Ηλιούπολη: Στο «Αντώνης Τρίτσης», ο εκσυγχρονισμός σχολικών μονάδων του Δήμου

Στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» εντάχθηκε το έργο συντήρησης δημοτικών ανοιχτών αθλητικών χώρων, σχολικών μονάδων, προσβασιμότητα ΑμεΑ του Δήμου Ηλιούπολης, με προϋπολογισμό 2.546.909 €.

Με την απόφαση του Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών  Στ. Πέτσα, η χρηματοδότηση του έργου θα πραγματοποιηθεί μέσω επενδυτικού δανείου, που θα χορηγηθεί από το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, με δανειακή σύμβαση μεταξύ του Δήμου Ηλιούπολης και του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων και θα αποπληρωθεί από πόρους του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων του Υπουργείου Εσωτερικών.

Οι εργασίες που θα πραγματοποιηθούν στο υποέργο «Συντήρηση δημοτικών ανοιχτών αθλητικών χώρων, σχολικών μονάδων περιλαμβάνουν επισκευή μονώσεων, αντικατάσταση παλαιών κουφωμάτων, συντηρήσεις σχολικών διδακτηρίων, κλπ

Οι εργασίες που θα πραγματοποιηθούν στο υποέργο «Προμήθεια & Εγκατάσταση Εξοπλισμού για την Αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών και εξυπηρέτηση ΑμεΑ στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Ηλιούπολης», αφορούν σε:

– Προμήθεια ενός έτοιμου προς χρήση αναβατορίου κολυμβητήριου για την εξυπηρέτηση Α.Μ.Ε.Α με ηλεκτρικό μηχανισμό ανυψωτικής ικανότητας τουλάχιστον 135 kg.

– Προμήθεια ενός πλήρως τοποθετημένου και έτοιμου προς χρήση ολοκληρωμένου συστήματος διαχείρισης και ελέγχου των χώρων στάθμευσης για την εξυπηρέτηση Α.Μ.Ε.Α. και λοιπών επισκεπτών, με στόχο τη βελτίωση της ασφάλειας με την αποφυγή της άσκοπης κυκλοφορίας των οχημάτων στο κολυμβητήριο και την καλύτερη διαχείριση των χώρων στάθμευσης με ενημέρωση των οδηγών για διευκόλυνσή τους.

– Προμήθεια οκτώ πλήρως τοποθετημένων και έτοιμων προς χρήση βατήρων κολυμβητηρίου για την εξυπηρέτηση Α.Μ.Ε.Α.

 

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Βιώσιμες Πόλεις 05 Αυγούστου, 2022
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Αναβαθμίζεται ο δημοτικός φωτισμός σε Λυκόβρυση-Πεύκη

Εγκρίθηκε από την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Λυκόβρυσης Πεύκης η διαδικασία με την οποία θα…

Βιώσιμες Πόλεις 05 Αυγούστου, 2022
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ηράκλειο: Μεγάλη παρέμβαση αναβάθμισης παιδικών χαρών και υπαίθριων χώρων αθλητικών δραστηριοτήτων από τον Δήμο

Υπεγράφη το μεσημέρι της Παρασκευής 5 Αυγούστου στο γραφείο του Δημάρχου Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινού στη…

Βιώσιμες Πόλεις 05 Αυγούστου, 2022
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ένα ακόμα υπόγειο σύστημα κάδων στην Κεντρική Πλατεία Χαλανδρίου

Ένα ακόμα υπόγειο σύστημα συμπίεσης απορριμμάτων τοποθετήθηκε και έχει τεθεί σε λειτουργία στην Κεντρική Πλατεία…