Άρθρο Localit 05 Σεπτεμβρίου, 2022

Ίλιον: Συνεργασία Δήμου – Εμπορικού Συλλόγου για την προώθηση ευπαθών ομάδων και νέων στην εργασία

Στην υπογραφή Συμφώνου Συνεργασίας για τη διάχυση του καινοτόμου έργου με τίτλο «Πιλοτικές Δράσεις για την Προώθηση των Ευπαθών Ομάδων και των Νέων στην Απασχόληση» και φορέα λειτουργίας τη Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας και Υγείας του Δήμου, προχώρησαν ο δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος και ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ιλίου Παύλος Μαντέλος.

Το Σύμφωνο Συνεργασίας υπεγράφη κατόπιν πρωτοβουλίας του Δήμου και υλοποιείται στο πλαίσιο του Διαδημοτικού Κοινωνικού Δικτύου «ΣΥΜΠΡΑΤΤΩ».

«Οι δράσεις που αποσκοπούν στην υποστήριξη των νέων, την προώθηση της απασχόλησης και την κοινωνική προστασία των ευάλωτων ομάδων αποτελούν για εμάς προτεραιότητα. Ευχαριστώ θερμά τον Εμπορικό Σύλλογο Ιλίου για την ανταπόκριση και τη, διαχρονικά, άριστη συνεργασία μας, καθώς και όλους όσοι συμμετέχουν στην υλοποίηση τέτοιων δράσεων, με την κοινή πεποίθηση ότι οι νέοι αξίζουν κάθε ευκαιρία για να πάνε την κοινωνία μας προς το καλύτερο» ανέφερε χαρακτηριστικά, ο δήμαρχος Ν. Ζενέτος.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ιλίου τόνισε ότι τα μέλη του, αποδεικνύουν έμπρακτα την ευαισθησία και τη στήριξή τους στους ανθρώπους που αναζητούν εργασία και υπογράμμισε πως, όταν υπάρχει συνεργασία, οι τοπικοί φορείς μπορούν να ενισχύσουν την ανάπτυξη του τόπου με πολλαπλά οφέλη.

Σημειώνεται, ότι οι υπηρεσίες του Έργου Παρέχονται στο Πολυδύναμο Κέντρο Μίκης Θεοδωράκης, Φιλιατών 71 και Πλουτάρχου, Ίλιον (προσβάσιμο σε ΑΜΕΑ), πληροφορίες τηλ. 2132141336 και sympratto@ilion.gr.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ενδιαφέρουν 27 Ιανουαρίου, 2023
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΠΟΕ- ΟΤΑ: Νόμιμη η απεργία- αποχή των εργαζομένων στις Υπηρεσίες Δόμησης

Απορρίφθηκε από το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών η αγωγή, που είχε ασκήσει το υπουργείο Εσωτερικών σε…

Ενδιαφέρουν 27 Ιανουαρίου, 2023
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Πέραμα: Διαδικτυακή διαβούλευση για την ανάπλαση του χώρου του «Αρμού»

Ανοικτή διαδικτυακή διαβούλευση για την ανάπλαση του χώρου του «Αρμού», διεξάγει ο Δήμος Περάματος, από…

Ενδιαφέρουν 27 Ιανουαρίου, 2023
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Προσπάθεια τηλεφωνικής εξαπάτησης πολιτών του Δήμου Περάματος

Με αφορμή πρόσφατο περιστατικό προσπάθειας εξαπάτησης από αγνώστους οι οποίοι παρίσταναν εργαζόμενους του Δήμου Περάματος,…