Άρθρο Localit 17 Απριλίου, 2015

Ίλιον: Συγκέντρωση βιβλίων για το 2ο Ανταλλακτικό Παζάρι Βιβλίου

παζάρι βιβλίουΚάλεσμα σε ιδιώτες, σχολεία, φορείς, συλλόγους και επιχειρήσεις του Δήμου Ιλίου, για συγκέντρωση βιβλίων κάθε είδους, απευθύνει η Τράπεζα Χρόνου  των Κοινωνικών Δομών Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας στο Δήμο Ιλίου.

Στόχος είναι να ενισχυθεί το  2ο Ανταλλακτικό Παζάρι Βιβλίου, που θα πραγματοποιηθεί στον χώρο των Κοινωνικών Δομών στις 8, 9 και 10 Μαΐου.

Όποιος ενδιαφέρεται, μπορεί να συνεισφέρει σε αυτή τη δράση συγκεντρώνοντας  βιβλία ελληνικής και ξένης λογοτεχνίας, ποίησης, εφηβικής λογοτεχνίας, παραμύθια, καθώς και επιστημονικά συγγράμματα. Είναι σημαντικό να τονιστεί ότι τα βιβλία πρέπει να είναι σε άριστη κατάσταση.

Τα βιβλία θα αξιοποιηθούν για το ανταλλακτικό παζάρι, κατά τη διάρκεια του οποίου οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να λάβουν τα βιβλία της επιλογής τους, με αντίτιμο τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης που θα ενισχύσουν το Κοινωνικό Παντοπωλείο και Κοινωνικό Συσσίτιο των Δομών.

Η δράση θα είναι σε ισχύ μέχρι και τις αρχές Μαΐου. Η συγκέντρωση θα γίνεται καθημερινά 09:00-17:00 στο κτήριο των Κοινωνικών Δομών, Ικάρου 28 & Κάλχου 64 στο Ίλιον.

Περισσότερες πληροφορίες:

Τράπεζα Χρόνου Κάλχου 64 & Ικάρου 28, 13122 Ίλιον Τηλ.: 210 2612673

E-mail: trapezaxronou.ilion@gmail.com.

Url: www.domesilion.gr.  Url 2: www.txilion.gr

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Με μια ματιά 23 Ιουνίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Σε 24ωρη επιφυλακή ο Δήμος Αθηναίων λόγω πολύ υψηλού κινδύνου πυρκαγιάς

Από χθες Κυριακή 22 Ιουνίου, ο Δήμος Αθηναίων θέτει σε πλήρη επιφυλακή τον μηχανισμό Πολιτικής…

Ρεπορτάζ 23 Ιουνίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Λαμιέων: Νεκρός σε τροχαίο ο αντιδήμαρχος Κώστας Σταυρογιάννης

Τραγωδία εκτυλίχθηκε τα ξημερώματα στον νέο περιφερειακό δρόμο της Λαμίας, με θύμα τον αντιδήμαρχο της…

Με μια ματιά 20 Ιουνίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Παραδόθηκαν και τα πέντε πιστοποιημένα πάρκα σκύλων στον δήμο Θεσσαλονίκης

Παραδόθηκε το πρωί στους φιλόζωους και τους τετράποδους φίλους τους το πέμπτο και τελευταίο, για…