Άρθρο Localit 29 Απριλίου, 2013

Ιεράπετρα: Συνεργασία για τη Χρυσή

A1Η αποτελεσματική διαχείριση της τουριστικής κίνησης κατά τη καλοκαιρινή περίοδο στη νήσο Χρυσή είναι το αντικείμενο συνεργασία μεταξύ της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης και του δήμου Ιεράπετρας, σύμφωνα με ανακοινώσεις του γενικού γραμματέα Γιώργου Δεικτάκη και του δημάρχου Σήφη Αναστασάκη, αμέσως μετά τη συνάντηση που είχαν.

Στη συνάντηση εξετάστηκαν τα επιμέρους θέματα της συνεργασίας και των προσπαθειών που βρίσκονται σε εξέλιξη από τις κρατικές υπηρεσίες και το δήμο, προκειμένου η Χρυσή να λειτουργήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το φετινό καλοκαίρι για ντόπιους και επισκέπτες.
Μάλιστα ανακοινώθηκαν και οι αποφάσεις που έλαβε το Δημοτικό Συμβούλιο Ιεράπετρας για τη λειτουργία βασικών υποστηρικτικών υποδομών για την καλύτερη εξυπηρέτηση των επισκεπτών, όπως η τοποθέτηση χημικών τουαλετών, καντίνας και η οργάνωση των παραλιών.

ΔΗΜΟΙ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου 25 Σεπτεμβρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Η ΚΕΔΕ δίπλα στη νέα γενιά της Θεσσαλονίκης – Με μεγάλη συμμετοχή η ημερίδα της ΚΕΔΕ και του ΙΤΑ στη Θεσσαλονίκη, στην παρουσίαση της μελέτης για τη νεανική παραβατικότητα

Λ. Κυρίζογλου: Η Τοπική Αυτοδιοίκηση δεν θέλει να είναι θεατής, αλλά δύναμη πρόληψης, στήριξης και…

Ρεπορτάζ 23 Σεπτεμβρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ναύπακτος: Ξεκινά η ανάπλαση της πλατείας Στάικου

Ο Δήμος Ναυπακτίας ξεκινά ένα έργο αστικής αναβάθμισης με την υπογραφή της σύμβασης για την…

Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου 23 Σεπτεμβρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Η ΚΕΔΕ στηρίζει την ενημέρωση αιρετών και υπηρεσιακών στελεχών για τον νέο Κώδικα Αυτοδιοίκησης

Λ. Κυρίζογλου: Ο νέος Κώδικας βάζει τάξη στην πολυνομία και ενισχύει τη λειτουργία της Αυτοδιοίκησης…