Άρθρο Localit 23 Σεπτεμβρίου, 2021

Η οργάνωση και λειτουργία του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας στο επίκεντρο της συνάντησης Βορίδη – Στυλιανίδη

Η οργάνωση και λειτουργία του υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας τέθηκε στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε ο υπουργός Εσωτερικών, Μάκης Βορίδης, με την πολιτική ηγεσία του νεοσυσταθέντος υπουργείου, τον υπουργό Χρήστο Στυλιανίδη και τον υφυπουργό Ευάγγελο Τουρνά. Παράλληλα, συζητήθηκαν και ζητήματα που αφορούν στην επιμόρφωση του προσωπικού που θα στελεχώσει τις υπηρεσίες του Υπουργείου.

Επιπλέον, συμφωνήθηκε να παραταθεί η ισχύς των συμβάσεων ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (ΙΔΟΧ) για το προσωπικό του Υπουργείου που απασχολείται στην αντιμετώπιση απρόβλεπτων και επειγουσών αναγκών λόγω εμφάνισης και διασποράς του κορονοϊού.

Τέλος, σύμφωνα με το υπουργείο Εσωτερικών, επιβεβαιώθηκε αμφοτέρως, η βούληση για περαιτέρω συνεργασία μεταξύ των δύο υπουργών, οι οποίοι κατά το παρελθόν συνυπήρξαν στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Οργανισμού για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη (ΟΑΣΕ) και στη συνέχεια συνεργάστηκαν στην επιτυχημένη διαχείριση της κρίσης του ιού του Έμπολα, ο κ. Βορίδης από τη θέση του υπουργού Υγείας και ο κ. Στυλιανίδης από τη θέση του Ευρωπαίου Επιτρόπου Ανθρωπιστικής Βοήθειας και Διαχείρισης Κρίσεων.

Στη Συνάντηση Εργασίας συμμετείχε και η γενική γραμματέας Ανθρώπινου Δυναμικού Δημόσιου Τομέα του υπουργείου Εσωτερικών, Βιβή Χαραλαμπογιάννη.

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Υπουργείο Εσωτερικών 26 Οκτωβρίου, 2021
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
40 εκατ. ευρώ προς τους Δήμους όλης της χώρας για τα ζώα συντροφιάς

Την έκδοση της πρόσκλησης για το «Πρόγραμμα Άργος», υπέγραψε ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας.…

Υπουργείο Εσωτερικών 25 Οκτωβρίου, 2021
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Με τιμές εν ενεργεία υπουργού και δημοσία δαπάνη η κηδεία της Φώφης Γεννηματά

Με τιμές εν ενεργείας υπουργού και δημοσία δαπάνη θα τελεστεί η κηδεία της προέδρου του…

Υπουργείο Εσωτερικών 22 Οκτωβρίου, 2021
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΥΠΕΣ: Oι μαθητικές παρελάσεις παντού, θα πραγματοποιηθούν κανονικά

Oι μαθητικές παρελάσεις παντού, θα πραγματοποιηθούν κανονικά, διευκρινίζει  το υπουργείο Εσωτερικών και απαντώντας  σε «ανυπόστατες…