Άρθρο Localit 13 Απριλίου, 2018

Η on line εκπαίδευση κερδίζει έδαφος στην Κίνα

Όλο και περισσότερους οπαδούς αποκτά στην Κίνα η εκπαίδευση μέσω Διαδικτύου η οποία, σύμφωνα με έκθεση που δόθηκε στη δημοσιότητα, θα συνεχίσει να γίνεται δημοφιλής κατά περίπου 5% ετησίως.

Σύμφωνα με την έκθεση που βασίστηκε στη μελέτη περισσοτέρων από 200.000 περιπτώσεων, η αγορά ηλεκτρονικής μάθησης θα καταγράψει αύξηση πάνω από 20% ετησίως, καθώς ο αριθμός των χρηστών έχει φθάσει τα 144 εκατομμύρια, εκ των οποίων τα 120 εκατ. χρησιμοποιούν κινητά τηλέφωνα.

Επίσης πάνω από το 53% των γονέων έχουν αγοράσει διαδικτυακά μαθήματα στα παιδιά τους, εκ των οποίων το 31,2% τουλάχιστον μία φορά. Η έκθεση απεικονίζει επίσης τις τάσεις της ηλεκτρονικής εκπαίδευσης, λαμβάνοντας υπόψη την αύξηση του αριθμού των ηλικιωμένων «μαθητών» καθώς και την αυξανόμενη χρήση της τεχνητής νοημοσύνης.

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 25 Απριλίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Π. Μαρινάκης: Σε κάθε περίπτωση θα ψηφίσουμε έναν εκλογικό νόμο για την Αυτοδιοίκηση, με ένα γύρο εκλογών

Την κατάθεση στη Βουλή νομοσχεδίου για αλλαγή του εκλογικού νόμου στις  αυτοδιοικητικές εκλογές με  εκλογή…

Ρεπορτάζ 25 Απριλίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Γαύδος: Ξεκίνησε η λειτουργία του συστήματος τηλεμετρίας-τηλεχειρισμού των δεξαμενών του δικτύου ύδρευσης

Ξεκίνησε στη Γαύδο η λειτουργία του συστήματος τηλεμετρίας-τηλεχειρισμού των δεξαμενών του δικτύου ύδρευσης, που έχει…

Ρεπορτάζ 25 Απριλίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Αναγκαία η προστασία των υδάτινων οικοσυστημάτων για την τοπική ανάπτυξη

Ημερίδα με θέμα «Κλιματική Αλλαγή Υδάτινα Οικοσυστήματα και Τοπική Ανάπτυξη» αύριο Σάββατο 26 Απριλίου  στο…