Άρθρο Localit 09 Ιουνίου, 2021

Η Κοζάνη γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Ποδηλάτου

Ο Οργανισμός Αθλητισμού, Πολιτισμού και Νεολαίας του Δήμου Κοζάνης και ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Κοζάνης ¨Γέφυρα Ζωής», διοργανώνουν ποδηλασία και ενημέρωση για τους κανόνες οδικής συμπεριφοράς, το Σάββατο 12 Ιουνίου, στις 18:00 στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής Κοζάνης.

Η διαδρομή που θα ακολουθηθεί είναι Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής – Νέος Κλείτος και επιστροφή στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής. Οι συμμετέχοντες πρέπει απαραιτήτως να προσέλθουν με το κράνος τους, ενώ η Δημοτική Αστυνομία Κοζάνης θα τους ενημερώσει για τους σωστούς κανόνες οδικής συμπεριφοράς.

Βασικός στόχος της δράσης είναι η ενημέρωση για τα οφέλη της χρήσης ποδηλάτου, ως μέσου βιώσιμης κινητικότητας και βελτίωσης της οδικής ασφάλειας. Στόχος των διοργανωτών είναι να κινητοποιηθούν  οι πολίτες να χρησιμοποιούν το ποδήλατό τους στις καθημερινές τους μετακινήσεις.

Σημειώνεται ότι η  δράση είναι αφιερωμένη στην  Παγκόσμια Ημέρα Ποδηλάτου, ενώ σε περίπτωση κακοκαιρίας η εκδήλωση θα μετατεθεί σε νέα ημερομηνία.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Με μια ματιά 22 Ιουνίου, 2021
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Την ενίσχυση 70 νέων επενδυτικών σχεδίων, συνολικού κόστους 65,8 εκ. ευρώ υπέγραψε ο περιφερειάρχης Κρήτης Στ. Αρναουτάκης

Ο  περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης υπέγραψε σήμερα αποφάσεις έγκρισης ενισχύσεων για την υλοποίηση νέων επενδυτικών…

Με μια ματιά 16 Ιουνίου, 2021
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Πλατανιά: Έργα ανάπλασης συγχρηματοδοτούνται από το Πράσινο Ταμείο

Την ένταξη και συγχρηματοδότηση, από το «Πράσινο Ταμείο» και ίδιους πόρους, του έργου «Αναπλάσεις κοινόχρηστων…

Με μια ματιά 16 Ιουνίου, 2021
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Φεστιβάλ Παπάγου – Χολαργού: Ραντεβού στο Κηποθέατρο Παπάγου στις 24 Ιουνίου

Πιστό στο ραντεβού του εδώ και 27 χρόνια, ξεκινά και αυτό το καλοκαίρι το Φεστιβάλ…