Άρθρο Localit 09 Ιουνίου, 2021

Η ΚΕΔΕ συμμετέχει στην καμπάνια «ΕΝΑ στα ΠΕΝΤΕ» για τον τερματισμό της σεξουαλικής κακοποίησης των παιδιών

Η ΚΕΔΕ συμμετέχει στην προώθηση της της καμπάνιας «ΕΝΑ στα ΠΕΝΤΕ» που αφορά στον τερματισμό της σεξουαλικής κακοποίησης των παιδιών. Στη σημερινή συνεδρίαση του Δ.Σ. της Κ.Ε.Δ.Ε. συμμετείχε η βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης, Έλενα Ράπτη, με την ιδιότητά της ως Εθνικής Συντονίστριας του Συμβουλίου της Ευρώπης για την προώθηση της καμπάνιας «ΕΝΑ στα ΠΕΝΤΕ» που αφορά στον τερματισμό της σεξουαλικής κακοποίησης των παιδιών.  Η κυρία Ράπτη ενημέρωσε τα μέλη του ΔΣ για το θλιβερό ποσοστό  16% στην Ελλάδα, των παιδιών που πέφτουν θύματα σεξουαλικής κακοποίησης και από αυτό το ποσοστό μόνο το 2% φτάνει στις αρχές.

Η καμπάνια «ΕΝΑ στα ΠΕΝΤΕ» αξιοποιώντας σύγχρονα οπτικοακουστικά εργαλεία κι έχοντας διοργανώσει δεκάδες εκδηλώσεις σε όλη την Ελλάδα, επιδιώκει να αυξήσει την αποδοχή του μηνύματος της και γι αυτό ζήτησε τη συνδρομή και τη συνεργασία της ΚΕΔΕ και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Δημήτρης Παπαστεργίου δήλωσε ότι το μήνυμα της καμπάνιας πρέπει να μεγεθυνθεί και να φτάσει σε όλη την Ελλάδα και ότι η Τοπική Αυτοδιοίκηση θα είναι στο πλευρό της, για να σπάσει η σιωπή και κάθε παιδί να αισθάνεται και να είναι ασφαλές.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΚΕΔΕ 22 Ιουνίου, 2021
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δ. Παπαστεργίου: Θέλουμε κυκλικότητα στην οικονομία, δεν θέλουμε ανακύκλωση στις παλιές ιδέες

Ο Πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας, Δημήτρης Παπαστεργίου συμμετείχε στη διαδικτυακή ημερίδα «Εφαρμόζοντας πολιτικές…

ΚΕΔΕ 19 Ιουνίου, 2021
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Το μήνυμα του Προέδρου της  ΚΕΔΕ, Δημήτρη Παπαστεργίου για την Παγκόσμια Ημέρα Προσφύγων

Ο Πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας, Δημήτρης Παπαστεργίου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Προσφύγων,…

ΚΕΔΕ 18 Ιουνίου, 2021
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δημήτρης Παπαστεργίου: 8 εκατομμύρια ευρώ για τις ανάγκες των Δήμων για ναυαγοσωστική κάλυψη – Απέδωσε η συνεργασία με το Υπουργείο Εσωτερικών

 Ο Πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας, Δημήτρης Παπαστεργίου εξέφρασε την ικανοποίηση της ΚΕΔΕ για…