01 Ιουλίου, 2024

Η ΚΕΔΕ αποχαιρετά με βαθιά θλίψη τον πρώην δήμαρχο Πολυγύρου Αστέριο Ζωγράφο

Ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ  Λάζαρος Κυρίζογλου και το Διοικητικό Συμβούλιο, εκφράζουν τη βαθιά τους θλίψη για την απώλεια του πρώην Δημάρχου Πολυγύρου και πρώην Νομάρχη Χαλκιδικής, Αστέριου Ζωγράφου και τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του.

Ο Αστέριος Ζωγράφος ήταν ένας άνθρωπος που ταυτίστηκε με την Τοπική Αυτοδιοίκηση, την οποία υπηρέτησε για περισσότερα από 30 χρόνια με αξιοσύνη, αποφασιστικότητα και αποτελεσματικότητα.

Διετέλεσε Δήμαρχος Αρναίας και μετέπειτα Δήμαρχος Πολυγύρου από το 1990-2023, ενώ το διάστημα από το 2003 – 2010 υπηρέτησε με το ίδιο σθένος το Β΄ βαθμό Αυτοδιοίκησης και διετέλεσε Νομάρχης Χαλκιδικής.

Σεμνός υπηρέτης του τόπου του προσέφερε σημαντικές υπηρεσίες στους δημότες και στην τοπική κοινωνία του Δήμου Αρναίας, του Δήμου Πολυγύρου, αλλά και σε όλους τους πολίτες του νομού Χαλκιδικής, συνεισφέροντας στην ανάπτυξη της περιοχής.

Ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Λάζαρος Κυρίζογλου για την απώλεια του εκλιπόντος δήλωσε: «Με τον Αστέριο Ζωγράφο υπήρξαμε φίλοι και συνοδοιπόροι στο ταξίδι της Αυτοδιοίκησης. Σήμερα αποχαιρετώ έναν άξιο συνάδελφο, ιδιαίτερα αγαπητό, που η προσφορά του και η αγάπη για το τόπο του αναγνωρίσθηκε πολλάκις από τους πολίτες του Δήμου του και της Χαλκιδικής».

Η ΚΕΔΕ  θα εκπροσωπηθεί στην εξόδιο ακολουθία από τον Πρόεδρό της.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου ... 16 Ιουλίου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Η ΚΕΔΕ στο High-Level Political Forum του ΟΗΕ με θέμα «Στόχοι της Βιώσιμης Ανάπτυξης και Τοπική Αυτοδιοίκηση»

Δ. Καφαντάρης: Η διασφάλιση βιώσιμης ανάπτυξης χωρίς αποκλεισμούς αποτελεί πολιτική προτεραιότητα για την Αυτοδιοίκηση της…

Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου 15 Ιουλίου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Η δημιουργία ανεξάρτητης Υποεπιτροπής Ορεινών Περιοχών στη Βουλή στο επίκεντρο συνάντησης του Προέδρου της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Περιφερειών της Βουλής Μ. Κόνσολα και του Προεδρείου Επιτροπής Ορεινών Περιοχών της ΚΕΔΕ

Το πάγιο αίτημα των ορεινών Δήμων, η δημιουργία ανεξάρτητης Υποεπιτροπής Ορεινών Περιοχών στη Βουλή, συζητήθηκε…

Newsletter (middle) ... 05 Ιουλίου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Συνάντηση του προέδρου της ΚΕΔΕ Λ. Κυρίζογλου με τον υφυπουργό Οικονομικών Χρ. Δήμα για την πλατφόρμα του τέλους επιτηδεύματος και την επιτάχυνση απόδοσης των πόρων στους δήμους

Η άμεση ομαλοποίηση της λειτουργίας της πλατφόρμας για τις δηλώσεις του τέλους διαμονής παρεπιδημούντων και…