Άρθρο Localit 12 Φεβρουαρίου, 2024

Η αξιοποίηση της «Πηγής Θέρμων Ηφαίστου», στο επίκεντρο τηλεδιάσκεψης δημάρχου Λήμνου -Γ.Γ. Σ.Δ.Ι.Π.Ε

Το θέμα της «Πηγής Θέρμων Ηφαίστου», βρέθηκε στο επίκεντρο τηλεδιάσκεψης που είχε η δήμαρχος Λήμνου,  Ελεονώρα Γεώργα και η εκπρόσωπος του Δήμου στον Σύνδεσμο Δήμων Ιαματικών Πηγών Ελλάδας  Αδαμαντία Γαροφαλλίδου – Παπούλκα,  με τον Γενικό Γραμματέα του Σ.Δ.Ι.Π.Ε. Μάρκο Δανά, την περασμένη σήμερα, Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου.

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο Δήμος Λήμνου, η δήμαρχος εξέφρασε την ισχυρή βούληση της νέας Δημοτικής Αρχής για την αξιοποίηση του ιαματικού φυσικού πόρου, ενώ εξετάστηκε η ταυτότητά του και ο βέλτιστος τρόπος χρήσης του.

Η δήμαρχος και η εκπρόσωπος του Δήμου στον Σύνδεσμο τόνισαν ότι θα ενεργοποιηθούν όλες οι απαραίτητες διαδικασίες για την έκδοση ειδικού σήματος λειτουργίας μονάδας ιαματικής θεραπείας, ενώ συστήνεται ειδική ομάδα εργασίας, η οποία θα λειτουργήσει υποστηρικτικά στην κατεύθυνση της αξιοποίησης του ιαματικού φυσικού πόρου στο νησί της Λήμνου.

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 06 Ιουνίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Το Ευρωπαϊκό δικαστήριο καταδικάζει την Ελλάδα για παραλείψεις στη διαχείριση κινδύνων πλημμύρας σε 14 υδατικά διαμερίσματα

Το Δικαστήριο της Ευρωπαϊκής Ένωσης καταδικάζει για πρώτη φορά την Ελλάδα λόγω της παράλειψής της…

Ρεπορτάζ 06 Ιουνίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Τραγωδία στην Ποσειδώνος: Νεκρή δημοτική υπάλληλος σε σύγκρουση απορριμματοφόρου με ταξί

Μια δημοτική υπάλληλος έχασε τη ζωή της σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε νωρίς το πρωί…

Ρεπορτάζ 05 Ιουνίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δυστύχημα στο λούνα παρκ: Έρευνα για ανθρωποκτονία από αμέλεια κατά αιρετών και δημοτικών υπαλλήλων

Τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας από αμέλεια κατά αιρετών και δημοτικών…