Άρθρο Localit 19 Αυγούστου, 2014

Η 1η Γιορτή Βατικιώτικου κρεμμυδιού

Giorti-Vatikiotikou-kremmidiou-300x224Η 1η Γιορτή Βατικιώτικου κρεμμυδιού, πραγματοποιείται σήμερα Τρίτη και αύριο Τετάρτη 19 και 20 Αυγούστου 2014, στην κεντρική πλατεία της Νεάπολης  στη Λακωνία.

Πρόκειται για ένα διήμερο με πλούσια πληροφόρηση αλλά εδέσματα βασισμένα στο βατικιώτικο κρεμμύδι, συνοδεία παραδοσιακής μουσικής και χορών.

Τη  γιορτή συνδιοργανώνουν η Ομοσπονδία των Βατικιώτικων Συλλόγων στην Αττική, ο Σύνδεσμος των Νεαπολιτών τα  «ΤΑ ΒΑΤΙΚΑ», ο σύλλογος «ΤΟΥΛΙΠΑ ΓΟΥΛΙΜΗ», ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Αγίων Αποστόλων, το Σωματείο Ενοικιαζομένων Δωματίων και διαμερισμάτων ΞΕΝΙΟΣ ΖΕΥΣ, η Ένωση Ξενοδόχων Λακωνίας, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Νεαπόλεως και η ΔΕ Νεάπολης.

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Με μια ματιά 19 Φεβρουαρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Η ΚΕΔΕ αποχαιρετά την Ελένη Γλύκατζη-Αρβελέρ

Η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας αποχαιρετά με βαθιά θλίψη την Ελένη Γλύκατζη-Αρβελέρ, μια σπουδαία Ελληνίδα…

Ρεπορτάζ 18 Φεβρουαρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Σε τροχιά επανεξέτασης ο Ν. 4830/21: Διάλογος ΚΕΔΕ-Νέμεσις

Ο Πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) κ. Λάζαρος Κυρίζογλου και ο Α’ Αντιπρόεδρος…

Ρεπορτάζ 18 Φεβρουαρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Νισύρου: Σε εφαρμογή η σύμβαση αναβάθμισης του Δημοτικού Ελικοδρομίου

Δήμαρχος Νισύρου: «Πρόκειται για μια επένδυση που εξυπηρετεί άμεσα το δημόσιο συμφέρον και την ποιότητα…