Άρθρο Localit 19 Απριλίου, 2017

H Δημοτική Βιβλιοθήκη Τρικάλων τιμά την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου

Με επίκεντρο την 23η Απριλίου, Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου, η Δημοτική Βιβλιοθήκη Τρικάλων με την συνεργασία του Γραφείου Δημοσίων & Διεθνών Σχέσεων του Δήμου Τρικκαίων δημιουργεί το πρωί της Παρασκευής και του Σαββάτου , 21 & 22 Απριλίου αντίστοιχα, μια γιορτινή ατμόσφαιρα στον χώρο της.

Ειδικότερα σε όποιο μέλος της δανειστεί τις ημέρες αυτές βιβλία ή σε όποιο πολίτη, ενήλικα ή παιδί, εγγραφεί ως νέο μέλος της , θα προσφέρεται ένα λουλούδι ακολουθούμενο με το σύνθημα της Ημέρας Βιβλίου «διαβάζω και αλλάζω»

Πρόκειται για μια δράση συμβολικού χαρακτήρα μεταξύ των πολλών και διαφόρων που γίνονται ανά την Ελλάδα, που σύμφωνα με την κοινή ανακοίνωση της Ένωσης Ελληνικού Βιβλίου, της Εταιρείας Συγγραφέων και του Ελληνικού Τμήματος της ΙΒΒΥ – Κύκλος του Ελληνικού Παιδικού Βιβλίου , “Φιλοδοξία είναι αυτός ο εορτασμός να καθιερωθεί και να αποτελέσει εφαλτήριο για νέες ενέργειες και ευκαιρίες ανάδειξης της ανάγνωσης, να λειτουργήσει ως ένα μοναδικό όχημα μάθησης, ψυχαγωγίας και προσωπικής προόδου, μέσα από το οποίο θα προωθηθεί η τόσο αναγκαία υπόθεση της παιδείας και του πολιτισμού, που παραγνωρίζονται στις μέρες μας όσο ποτέ άλλοτε”

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 28 Απριλίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ηράκλειο: Ανησυχία για τις ρηγματώσεις στις Βούτες – Ακατάλληλα τέσσερα σπίτια, εκκενώνουν οι κάτοικοι

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης αναμένεται να  κηρυχθούν σήμερα οι Βούτες Νέα αυτοψία στις Βούτες και…

Με μια ματιά 28 Απριλίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Περιφέρεια Κ. Μακεδονίας: Ημερίδα με θέμα “Καινοτομία, Τεχνητή Νοημοσύνη και Ηθική”

Ημερίδα με θέμα “Καινοτομία, Τεχνητή Νοημοσύνη και Ηθική” με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας…

Με μια ματιά 28 Απριλίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Θεσσαλονίκης: Παραδίδεται προς χρήση το πάρκινγκ στον τερματικό σταθμό Μετρό της Ν. Ελβετίας

Παραδίδεται προς χρήση από την Τετάρτη 30 Απριλίου, το νέο πάρκινγκ του δήμου Θεσσαλονίκης χωρητικότητας…