Άρθρο Localit 09 Ιουλίου, 2016

Γλέντι Γης, Νερού και Αέρα, στην πηγή της Ζάκρου

εκδήλωση ΣητείαΣτα πλαίσια των εκδηλώσεων για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Γεωπάρκων, ο Δημοτικός Οργανισμός Κοινωνικοπολιτιστικής Ανάπτυξης Σητείας  (ΔΟΚΑΣ)  και η Επιτροπή Διαχείρισης Γεωπάρκου Σητείας, σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ζάκρου και συνδιοργανωτή την Περιφέρεια Κρήτης, Περιφερειακή Ενότητα Λασιθίου, διοργανώνουν αύριο Κυριακή 10 Ιουλίου,  γλέντι της Γης, του Νερού και του Αέρα.

Σε ένα μοναδικό περιβάλλον στον Γεώτοπο της πηγής της Ζάκρου, ο Στέλιος Πετράκης και οι συνεργάτες του, Αντώνης και Γιώργος Σταυρακάκης, θα ταξιδέψουν το κοινό, σε γνώριμα αλλά και σε νέα μουσικά μονοπάτια, με μουσική της Κρήτης και νέες συνθέσεις.

Οι άνθρωποι του Γεωπάρκου, από τις 10.00 το πρωί της Κυριακής  μέχρι τις 8.00 το βράδυ   θα περιμένουν τους επισκέπτες στο Μουσείο φυσικής Ιστορίας της Ζάκρου για να τους ενημερώσουν για το Γεωπάρκο της Σητείας και τις δράσεις  του.

Στόχος της εκδήλωσης είναι η ανάδειξη των σημαντικότερων γεώτοπων του Γεωπάρκου της Σητείας, αλλά κυρίως η γνωριμία των χώρων αυτών από την τοπική κοινωνία και τους επισκέπτες της Σητείας.

 

 

ΔΗΜΟΙ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ενδιαφέρουν 03 Απριλίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Αθηναίων: Άνοιξαν οι εγγραφές για τις Παιδικές Εξοχές 2026

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τις Παιδικές Εξοχές του Δήμου Αθηναίων στον Άγιο Ανδρέα Αττικής για…

Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου ... 03 Απριλίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Παρέμβαση του Προέδρου της ΚΕΔΕ Λάζαρου Κυρίζογλου στην ΕΡΤ3 : Δήμοι υπό πίεση- Ζητείται άμεση οικονομική ενίσχυση χωρίς νέα βάρη στους πολίτες

Συνέντευξη στην εκπομπή της ΕΡΤ3 «Αποδελτίωση», στους δημοσιογράφους Όλγα Ψαρίδου και Ίων Τσώχο, παραχώρησε την…

Με μια ματιά 02 Απριλίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Η Κέρκυρα τιμώμενη πόλη στις «Εορτές Εξόδου» 2026 στο Μεσολόγγι

Τιμώμενη πόλη στις φετινές «Εορτές Εξόδου» στο Μεσολόγγι είναι η Κέρκυρα, στο πλαίσιο των επετειακών…