Άρθρο Localit 28 Σεπτεμβρίου, 2021

Γιορτή μελιού στην Κοζάνη

Ο Δήμος Κοζάνης, το  Κέντρο Μελισσοκομίας Δυτικής Μακεδονίας και ο Μελισσοκομικός Σύλλογος Κοζάνης, διοργανώνουν την 5η γιορτή μελιού, την Κυριακή 3 Οκτωβρίου, από τις 10.00 έως τις 20.00, στην κεντρική πλατεία Κοζάνης.

Είκοσι ένας μελισσοκόμοι του Δήμου Κοζάνης θα εκθέτουν το υψηλής ποιότητας, θαυμάσιας γεύσης και εξαιρετικού αρώματος μέλι που παράγεται στον τόπο μας, καθώς και άλλα προϊόντα μέλισσας.

Οι εκθέτες – παραγωγοί θα είναι πλήρως εμβολιασμένοι ή νοσήσαντες ή θα έχουν υποβληθεί σε τεστ ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου κορονοϊού εντός της εβδομάδας. Η απόσταση μεταξύ των πάγκων θα είναι 1μ, ενώ η απόσταση μεταξύ ατόμων 1,50μ. Η χρήση της μάσκας είναι υποχρεωτική, τόσο από τους εκθέτες όσο και από τους επισκέπτες. Απαραίτητη επίσης είναι και η τοποθέτηση απολυμαντικού προϊόντος σε κάθε εκθετήριο πάγκο.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Με μια ματιά 23 Ιουλίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Σε αυξημένη ετοιμότητα Δήμοι & Περιφέρειες λόγω κακοκαιρίας

Σε αυξημένη ετοιμότητα τίθενται οι αρμόδιες κρατικές υπηρεσίες, οι Περιφέρειες και οι Δήμοι της χώρας,…

Με μια ματιά 16 Ιουλίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Κοινή δράση Λευκάδας και Αγρινίου για την ευαισθητοποίηση απέναντι στην αστεγία

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 9 Ιουλίου 2026, στον κεντρικό πεζόδρομο της Λευκάδας, δράση ευαισθητοποίησης…

Με μια ματιά 13 Ιουλίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ο Δήμος Δράμας τίμησε τους λαμπαδηδρόμους των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων Milano Cortina 2026

Εκδήλωση τιμής και αναγνώρισης για τους Δραμινούς που συμμετείχαν στη λαμπαδηδρομία των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων…