Άρθρο Localit 28 Σεπτεμβρίου, 2021

Γιορτή μελιού στην Κοζάνη

Ο Δήμος Κοζάνης, το  Κέντρο Μελισσοκομίας Δυτικής Μακεδονίας και ο Μελισσοκομικός Σύλλογος Κοζάνης, διοργανώνουν την 5η γιορτή μελιού, την Κυριακή 3 Οκτωβρίου, από τις 10.00 έως τις 20.00, στην κεντρική πλατεία Κοζάνης.

Είκοσι ένας μελισσοκόμοι του Δήμου Κοζάνης θα εκθέτουν το υψηλής ποιότητας, θαυμάσιας γεύσης και εξαιρετικού αρώματος μέλι που παράγεται στον τόπο μας, καθώς και άλλα προϊόντα μέλισσας.

Οι εκθέτες – παραγωγοί θα είναι πλήρως εμβολιασμένοι ή νοσήσαντες ή θα έχουν υποβληθεί σε τεστ ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου κορονοϊού εντός της εβδομάδας. Η απόσταση μεταξύ των πάγκων θα είναι 1μ, ενώ η απόσταση μεταξύ ατόμων 1,50μ. Η χρήση της μάσκας είναι υποχρεωτική, τόσο από τους εκθέτες όσο και από τους επισκέπτες. Απαραίτητη επίσης είναι και η τοποθέτηση απολυμαντικού προϊόντος σε κάθε εκθετήριο πάγκο.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Με μια ματιά 10 Σεπτεμβρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ο Δήμος Δράμας υποδέχεται τη νέα σχολική χρονιά με παιχνίδι και δράσεις

Ο Δήμος Δράμας υποδέχεται τη νέα σχολική χρονιά με μια ανοιχτή γιορτή για παιδιά και…

Με μια ματιά 08 Σεπτεμβρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ολοκληρώθηκε στη Λαμία το 42ο AVIN Ράλλυ Φθιώτιδος

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στη Λαμία το 42ο AVIN Ράλλυ Φθιώτιδος, που συγκέντρωσε και φέτος το…

Με μια ματιά 31 Αυγούστου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Η Ναύπακτος γιόρτασε την ολοκλήρωση των έργων στο Ενετικό Λιμάνι

Αποδόθηκαν στην πόλη και τους πολίτες τα ολοκληρωμένα έργα συντήρησης, αποκατάστασης, στερέωσης και ανάδειξης του…