Άρθρο Localit 23 Δεκεμβρίου, 2014

Γιάννενα: Πρόγραμμα κατάρτισης ανέργων και αγροτών μέσω του ΤΟΠΣΑ

σεμινάριο ανέργωνΣτα προγράμματα κατάρτισης για την Οργάνωση-Λειτουργία Μικρών Ξενοδοχειακών Μονάδων και Καταλυμάτων και Επιχειρήσεων Εναλλακτικού Τουρισμού,την ανάπτυξη επαγγελματικής δραστηριότητας στις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας, την ανάπτυξη επαγγελματικής δραστηριότητας στον Πρωτογενή Τομέα  και την Ανάπτυξη επαγγελματικής δραστηριότητας και αυτοαπασχόλησης, συμμετάσχουν 100 άτομα από την ευρύτερη περιοχή των Ιωαννίνων. Τα προγράμματα έχουν ξεκινήσει από τις 8 Δεκεμβρίου και θα είναι διάρκειας 100 ωρών.  Η υλοποίηση τους γίνεται από την Αναπτυξιακή Σύμπραξη «ΠΡΟΩΘΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ» με συντονιστή εταίρο την «ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΗΠΕΙΡΟΥ Α.Ε. – Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρεία ΟΤΑ» .

Οι συμμετέχοντες στα προγράμματα κατάρτισης θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν θεματικές ενότητες που άπτονται του κάθε αντικειμένου κατάρτισης και θα έρθουν σε επαφή με άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό, λαμβάνοντας πληροφορίες εκτός των άλλων και σε τομείς που αφορούν στην προετοιμασία τους για την αγορά εργασίας, στην υγεία και στην ασφάλεια στο χώρο εργασίας και στις βασικές αρχές Εργατικού Δικαίου.

Η μεθοδολογία υλοποίησης των προγραμμάτων κατάρτισης ακολουθεί και τις ρυθμίσεις που προβλέπονται στο «Ενιαίο Σύστημα Διαχείρισης, Αξιολόγησης, Παρακολούθησης και Ελέγχου των Ενεργειών Επαγγελματικής Κατάρτισης συγχρηματοδοτούμενων από το ΕΚΤ στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ (2007-2013) για όλα τα Επιχειρησιακά Προγράμματα που εμπεριέχουν δράσεις κατάρτισης» (Κ.Υ.Α.: 55582/1933/Β/ΦΕΚ 1491/29.07.2008)».

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 21 Φεβρουαρίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
«Μystreet»: Νέα ηλεκτρονική εφαρμογή για καταγγελία αυθαίρετης κατάληψης κοινόχρηστων χώρων με τραπεζοκαθίσματα

Οι δήμοι θα καταχωρίσουν στο ηλεκτρονικό σύστημα «Μητρώο Καταχώρισης Αδειών Χρήσης Κοινόχρηστων Χώρων», το οποίο…

Ρεπορτάζ 21 Φεβρουαρίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Σύσκεψη για τις ανάγκες και τα προβλήματα των δομών κοινωνικής μέριμνας στην Π.Ε. Μαγνησίας και Σποράδων

Οι ανάγκες και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι δομές κοινωνικής μέριμνας της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας…

Ρεπορτάζ 21 Φεβρουαρίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Σαντορίνη: Έρευνα του ΕΚΠΑ για τον εντοπισμό περιοχών αυξημένου κατολισθητικού κινδύνου

Συστηματική έρευνα στο ανάγλυφο της Σαντορίνης διεξάγει η Διεπιστημονική Επιτροπή Διαχείρισης Κινδύνων και Κρίσεων του…