Άρθρο Localit 17 Μαΐου, 2022

Για τις δράσεις κατάρτισης του ανθρώπινου δυναμικού του, διακρίθηκε ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου

Το βραβείο «2022 AWARDS TRAINING στην Τοπική Αυτοδιοίκηση» που αφορά στον ευαίσθητο και νευραλγικό  τομέα του ανθρώπινου δυναμικού, απέσπασε ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου, στο πλαίσιο του Επιστημονικού Συνεδρίου «ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΟΣ – ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ & ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΑΞΙΩΝ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ» που διοργανώθηκε στην Ξάνθη το τριήμερο 12-15 Μαΐου 2022.

Το Συνέδριο συνδιοργάνωσαν ο Δήμος Ξάνθης, η Πανελλήνια Ένωση Γενικών Γραμματέων Τοπικής Αυτοδιοίκησης «Κλεισθένης» και ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός «INTERNATIONAL FORUM TRAINING & CONSULTING».

Ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Φωστηρόπουλος αναφερόμενος στη σημαντική διάκριση,επισήμανε:

«Σε μία δύσκολη χρονική περίοδο για την ελληνική κοινωνία και οικονομία, αποτελεί μεγάλη αναγνώριση για τον Δήμο μας, αλλά και για εμένα προσωπικά και για τους συνεργάτες μας, η απονομή του βραβείου «2022 AWARDS TRAINING στην Τοπική Αυτοδιοίκηση», καθώς επιβραβεύει και αναδεικνύει τις προσπάθειές μας, για συστηματική διαχρονική ανάπτυξη των ικανοτήτων του ανθρώπινου δυναμικού μας.

Η αξιοποίηση των ανταγωνιστικών πλεονεκτημάτων του ανθρώπινου δυναμικού αποτελεί, άλλωστε, διαχρονική επιλογή στρατηγικής σημασίας για τον Δήμο Παλαιού Φαλήρου και η έμφαση στον παράγοντα άνθρωπο έγινε ακόμα πιο επιτακτική λόγω της υγειονομικής  και οικονομικής κρίσης.

Ειδικότερα τώρα, που η εμβάθυνση στη γνώση του αντικειμένου εργασίας, η αποτελεσματική καθοδήγηση των ομάδων και η ενίσχυση του θετικού πνεύματος και της καλής ψυχολογίας των εργαζομένων, είναι απαραίτητα εργαλεία διαχείρισης της παρούσας αρνητικής συγκυρίας.

Η εφαρμογή τους, περιλαμβάνει το σχεδιασμό και την υλοποίηση  προγραμμάτων για όλους τους ρόλους εργασίας και τις ιεραρχικές βαθμίδες των εργαζομένων στον Δήμο Παλαιού Φαλήρου, με τη χρήση πρωτοποριακών και σύγχρονων εργαλείων, με στόχο την καλύτερη δυνατή κατάρτιση και αξιοποίηση των στελεχών στον Οργανισμό

Αυτό το πλαίσιο Εκπαίδευσης και Επαγγελματικής Ανάπτυξης επιδιώκουμε στον Δήμο μας και προς αυτή την κατεύθυνση κινούμαστε τα τελευταία χρόνια καλύπτοντας με σύγχρονο και ολοκληρωμένο τρόπο τις ανάγκες».

 

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ενδιαφέρουν 09 Αυγούστου, 2022
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Σε εξέλιξη ο διαγωνισμός ανάδειξης αναδόχου για την εκπόνηση του Τοπικού Πολεοδομικού Σχεδίου της Νάξου

Σε εξέλιξη βρίσκεται ο διαγωνισμός για την ανάδειξη του αναδόχου εκπόνησης του Τοπικού Πολεοδομικού Σχεδίου…

Ενδιαφέρουν 09 Αυγούστου, 2022
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Έκθεση ΒΙΟΣΦΑΙΡΑ – Βιοποικιλότητα Κέας, Η χλωρίδα και η πανίδα του νησιού

Ξεκίνησε η έκθεση Βιόσφαιρα Κέας, με τίτλο «Βιοποικιλότητα Κέας, Η χλωρίδα και η πανίδα του…

Ενδιαφέρουν 09 Αυγούστου, 2022
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ένα νέο διαχρονικό μνημειακό σύνολο 18 στρεμμάτων αποδίδει στη Μεσαιωνική πόλη της Ρόδου το ΥΠΠΟΑ

Στην περαιτέρω προστασία και αξιοποίηση της πολιτιστικής κληρονομιάς της μεσαιωνικής πόλης της Ρόδου και στην…