Άρθρο Localit 27 Απριλίου, 2015

Γαλάτσι: Εκδήλωση ενημέρωσης προγράμματος Πολίτες ενάντια στην Κατάθλιψη

ημερίδα Κατάθλιψη  Γαλάτσι“Αλληλεγγύη και αυτοβοήθεια: απαντήσεις στην κρίση και την κοινωνική οδύνη”, είναι το θέμα εκδήλωσης που διοργανώνουν την ερχόμενη Τετάρτη 29 Απριλίου στις 18.00, στον πολιτιστικό χώρο «Καμίνι», στο Γαλάτσι,  η Κοινωνική Υπηρεσία του  Δήμου Γαλατσίου, η Εταιρεία Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ψυχικής Υγείας (ΕΠΑΨΥ), η Ελληνική Εταιρεία Διαταραχών Διάθεσης «ΜΑΖΙ» και το Γενικό Φιλόπτωχο Ταμείο της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

Την  εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του προγράμματος «Πολίτες ενάντια στην κατάθλιψη» θα συντονίσει ο Παναγιώτης Χονδρός, Πρόεδρος της Ε.Π.Α.Ψ.Υ, ψυχολόγος.

Θα μιλήσουν οι: κ. Παναγιώτα Δερεδίνη, ψυχ. Νοσηλεύτρια και Ίλια Χατζή, ψυχολόγος, Κέντρο Ημέρας ΕΠΑΨΥ, η  Μαρία Γκόγκου, διευθύντρια της κοινωνικής υπηρεσίας του Δήμου Γαλατσίου και ο  Δημήτριος Κανελλόπουλος, Συντονίστής Ομάδων Αυτοβοήθειας.

Χαιρετισμό θα απευθύνουν ο Δήμαρχος Γαλατσίου  Γ. Μαρκόπουλος και ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικών Υπηρεσιών  Μ. Ελευθέριου.

Στόχος της εκδήλωσης είναι η ενημέρωση και η ευαισθητοποίηση των δημοτών και των τοπικών φορέων για τους τρόπους αντιμετώπισης της κατάθλιψης.

ΔΗΜΟΙ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ενδιαφέρουν 13 Ιουνίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Κώστας Τσιάρας: Τα τρία στάδια της εθνικής στρατηγικής για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας στον πρωτογενή τομέα

Στα στάδια που αναπτύσσεται η εθνική στρατηγική  για την ολιστική διαχείριση των υδάτων και την…

Μη κατηγοριοποιημένο 13 Ιουνίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Πίνδος – Τρόοδος: Γέφυρες συνεργασίας για την αναγέννηση των ορεινών περιοχών της Μεσογείου

Περιοδεία του MountMed στην Πίνδο για τη διαμόρφωση κοινού προγράμματος δράσης Σε πνεύμα συνέχειας, αμοιβαιότητας…

Ενδιαφέρουν 13 Ιουνίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Γ. Κεφαλογιάννης: Δεν θα δοθεί περαιτέρω παράταση για τον καθαρισμό των οικοπέδων

Από 16 Ιουνίου ξεκινούν συστηματικοί έλεγχοι «Δεν πρόκειται να δοθεί καμία περαιτέρω παράταση για τον…