Άρθρο Localit 05 Δεκεμβρίου, 2022

Γαλάτσι: Διπλασιάστηκε η οικονομική ενίσχυση των δικαιούχων του Κοινωνικού Παντοπωλείου ενόψει των εορτών

Στον διπλασιασμό της οικονομικής ενίσχυσης που διατίθεται στους δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Γαλατσίου, προχώρησαν ο δήμαρχος της πόλης Γιώργος Μαρκόπουλος και η αντιδήμαρχος Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής και Υγείας, Άσπα Παναγιωτακοπούλου, με γνώμονα τις αυξημένες ανάγκες των νοικοκυριών, λόγω της ενεργειακής κρίσης και της ραγδαίας αύξησης των ειδών πρώτης ανάγκης.

Για 170 οικογένειες – δικαιούχους, που πληρούν τα κριτήρια του Προγράμματος Οικονομικής Ενίσχυσης Απόρων, η οικονομική ενίσχυση της 3ης δόσης – σύμφωνα και με την ομόφωνη υπ’ αριθμ. 263/2022 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Γαλατσίου  – κατόπιν εισήγησης της Κοινωνικής Υπηρεσίας, θα είναι διπλάσια ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων, καθώς θα διατεθούν συνολικά περίπου 40.000,00€.

«Συνεχίζουμε, με υπευθυνότητα και συνέπεια, να είμαστε δίπλα σε όλους τους κατοίκους που έχουν ανάγκη. Βασική μας μέριμνα είναι η προστασία των ευάλωτων συμπολιτών μας και είμαστε πάντα εδώ για οτιδήποτε χρειαστούν», δήλωσε ο Δήμαρχος Γαλατσίου.

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ενδιαφέρουν 26 Φεβρουαρίου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
30.000 m³ νερού ημερησίως για άρδευση εξασφαλίζει ο δήμος Ηρακλείου με τριτοβάθμια επεξεργασία λυμάτων

Ξεκινά το έργο τριτοβάθμιας επεξεργασίας στις Εγκαταστάσεις Επεξεργασίας Λυμάτων Ηρακλείου και αξιοποίηση της εκροής για…

Ενδιαφέρουν 26 Φεβρουαρίου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Το ψηφοδέλτιο της αυτοδιοικητικής παράταξης “Σύγχρονοι Ισχυροί Δήμοι”

Το ψηφοδέλτιο της αυτοδιοικητικής παράταξης “Σύγχρονοι Ισχυροί Δήμοι” ανακοίνωσε ο επικεφαλής της δήμαρχος Αμπελοκήπων –…

Ενδιαφέρουν 26 Φεβρουαρίου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Βριλήσσια: Ξεκινούν τα μαθήματα Γερμανικών και Ισπανικών στο Δημοτικό Κέντρο Μελέτης

Αύριο Τρίτη 27 Φεβρουαρίου πρόκειται να ξεκινήσουν τα μαθήματα εκμάθησης Γερμανικών και Ισπανικών για ενήλικες,…