Άρθρο Localit 28 Ιουνίου, 2017

Γ.Σταθάκης: Η πρόταση για τους συμβασιούχους είναι η καλύτερη δυνατή που τηρεί τη νομιμότητα

«Η πρόταση της κυβέρνησης για τους συμβασιούχους είναι η καλύτερη δυνατή που τηρεί τη νομιμότητα, καθώς οι προσλήψεις γίνονται μέσω ΑΣΕΠ» δήλωσε ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργος Σταθάκης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

«Η μόνη λύση είναι η μονιμότητα. Οι συμβασιούχοι παίρνουν τα μάξιμουμ δυνατόν κριτήρια μοριοδότησης» σημείωσε ο κ. Σταθάκης και πρόσθεσε πως μέχρι να γίνει ο διαγωνισμός θα παραμείνουν στις δουλειές τους. Όπου υπάρχουν συμβασιούχοι, εξήγησε, η μοναδική λύση είναι να προκηρυχθούν διαγωνισμοί.

Σε ότι αφορά τη διαχείριση των απορριμμάτων ανέφερε πως έχει γίνει μεγάλη πρόοδος, καθώς ολοκληρώθηκε ο εθνικός σχεδιασμός με βάση τον ευρωπαϊκό στόχο για 50% ανακύκλωση στην πηγή και 50% διαχείριση. Συμπλήρωσε ότι για τα 12 από τα 13 περιφερειακά σχέδια ολοκληρώθηκαν οι διαγωνισμοί και προχωρούν ενώ έχουν γίνει μεγάλα βήματα και για τα στερεά απόβλητα.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 12 Μαρτίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Συνάντηση Δημάρχου Κεντρικής Κέρκυρας με την Υφυπουργό Εργασίας Άννα Ευθυμίου

Θέματα υποδομών, χρηματοδότησης και η υποστελέχωση των υπηρεσιών ανταποδοτικού χαρακτήρα στο τραπέζι της συνάντησης  Ο…

Ρεπορτάζ 11 Μαρτίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Κοζάνης: Ενεργειακές αναβαθμίσεις άνω των 2 εκατ. ευρώ στην Ακρινή

Σε σημαντικές ενεργειακές παρεμβάσεις στην κοινότητα της Ακρινής προχωρά ο Δήμος Κοζάνης, υλοποιώντας έργα συνολικού…

Ρεπορτάζ 05 Μαρτίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Γ. Παπαναστασίου: Η Τοπική Αυτοδιοίκηση στηρίζει το πρόγραμμα «Όλοι Digital»

Ο Β’ Αντιπρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) κ. Γιώργος Παπαναστασίου απηύθυνε χαιρετισμό στην…