Άρθρο Localit 18 Ιουλίου, 2017

Γ. Καμίνης: Προμελετημένο σχέδιο οι καταστροφές καταστημάτων στην Ερμού

Σε προμελετημένο σχέδιο απέδωσε ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης, τις χθεσινές καταστροφές που προκλήθηκαν σε 67 καταστήματα της οδού Ερμού, από αγνώστους.

«Και το 2010 τα έσπασαν στο Κολωνάκι. Με τον ίδιο τρόπο. Με το ίδιο προμελετημένο σχέδιο. Και το καλοκαίρι του 2011 επιτέθηκαν πάλι στην περιοχή του Κολωνακίου. Η συμμορία αυτών των ανθρώπων λειτουργεί ανενόχλητα» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Καμίνης, μιλώντας στον ραδιοσταθμό «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1».

Ο δήμαρχος Αθηναίων υπογράμμισε, ότι η ανομία που επικρατεί στην Αθήνα είναι ανεπίτρεπτη για «ένα κράτος δικαίου και μία σύγχρονη ευρωπαϊκή πρωτεύουσα» και πρέπει να εκλείψει.

Επίσης ανέφερε, ότι είναι σε απόγνωση οι καταστηματάρχες, που «από τη μία υπάρχουν διάφοροι που δεν τους αφήνουν τις Κυριακές να ανοίξουν τα μαγαζιά τους, και όταν τα ανοίγουν έρχονται και τους τα σπάνε με αυτό τον τρόπο. Νομίζω ότι είναι κάτι απαράδεκτο».

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 22 Δεκεμβρίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Επιφυλάξεις για τη μετεξέλιξη των ΚΔΑΠ – Ζητούμενο η σταθερότητα και η χρηματοδότηση

Κατά τη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) στις 19 Δεκεμβρίου…

Ρεπορτάζ 18 Δεκεμβρίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Γενική Συνέλευση ΚΕΔΕ για το σχέδιο του νέου Κώδικα Αυτοδιοίκησης- Θετικά σημεία, ενστάσεις και επόμενα βήματα

Με ποσοστό 67,2%, η Έκτακτη Γενική Συνέλευση της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) ενέκρινε την…

Ρεπορτάζ 08 Δεκεμβρίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Κοινή δήλωση ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΚΕΔΕ & ΠΕΔ/ΚΜ για την απομάκρυνση της Γενικής Διευθύντριας ΕΡΤ3

Θεσσαλονίκη 8.12.2025     Ανακοίνωση – Δήλωση   Η ξαφνική αποπομπή της Γενικής Διευθύντριας της…