Άρθρο Localit 26 Αυγούστου, 2024

Festival Πολιτιστικών Εκδηλώσεων Δήμου Ελληνικού Αργυρούπολης – Σεπτέμβριος 2024

Ένα πλούσιο πρόγραμμα πολιτιστικών εκδηλώσεων που θα προσφέρει αξέχαστες στιγμές ψυχαγωγίας και δημιουργίας, διοργανώνει ο Δήμος Ελληνικού Αργυρούπολης, το Σεπτέμβριο.

Στις εκδηλώσεις περιλαμβάνονται συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις, παιδικές παραστάσεις, καθώς και ένα τριήμερο Φεστιβάλ μουσικής και παραδοσιακών χορών στην πλατεία Ποντίων – Μετρό Αργυρούπολης. Στο Φεστιβάλ, η Ένωση Ποντίων Αργυρούπολης θα δώσει το δικό της δυναμικό παρών, προβάλλοντας την πλούσια πολιτιστική κληρονομιά μας.

Το δίχτυ πολιτισμού θα απλωθεί σε όλη την πόλη και οι εκδηλώσεις θα φιλοξενηθούν στις πλατείες των Σουρμένων και της Αργυρούπολης, καθώς και στη θεατρική σκηνή «Νίκος Κούρκουλος».

Η είσοδος για όλες τις εκδηλώσεις θα είναι ελεύθερη, όμως η δημοτική Αρχή καλεί τους παρευρισκόμενους να συνεισφέρουν τρόφιμα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου, στηρίζοντας έτσι τις οικογένειες που το έχουν ανάγκη και αναδεικνύοντας την αλληλεγγύη και την ενότητα.

«Σας περιμένουμε όλους να διασκεδάσουμε, να μοιραστούμε τη χαρά του πολιτισμού και να ενισχύσουμε τις κοινωνικές μας δομές», δήλωσε ο Δήμαρχος Ελληνικού Αργυρούπολης Γιάννης Κωνσταντάτος.

Η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Αλεξάνδρα Αφεντάκη, σημείωσε: «Ο Σεπτέμβριος είναι μήνας αφιερωμένος στον πολιτισμό, και μέσω αυτών των εκδηλώσεων, δίνεται η δυνατότητα στους πολίτες να απολαύσουν στιγμές ψυχαγωγίας και να νιώσουν τη δύναμη της αλληλεγγύης».

Ξεφυλλίστε το πρόγραμμα εδώ: online.anyflip.com/mwpjh/kusg/mobile/index.html

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 20 Ιανουαρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Αιγάλεω: Απόσυρση κοινόχρηστων ηλεκτρικών ποδηλάτων μετά την πιλοτική εφαρμογή

Ο Δήμος Αιγάλεω προχώρησε πρόσφατα στην πιλοτική εφαρμογή συστήματος κοινόχρηστων ηλεκτρικών ποδηλάτων, στο πλαίσιο των…

Ρεπορτάζ 16 Ιανουαρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Ανάφης: Επιστολή προς το Υπ. Ναυτιλίας για την καθυστέρηση στην ανακοίνωση των θερινών ακτοπλοϊκών δρομολογίων

Την έντονη ανησυχία και διαμαρτυρία τους για την καθυστέρηση στην έγκαιρη ανακοίνωση των ακτοπλοϊκών δρομολογίων…

Ρεπορτάζ 16 Ιανουαρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ενημέρωση ΚΕΔΕ για το καθεστώς εκλογιμότητας των ενστόλων στις δημοτικές εκλογές

Νομική αποσαφήνιση για την εκλογιμότητα ενστόλων – Ρύθμιση στον νέο Κώδικα Αυτοδιοίκησης Κατά την συνεδρίαση…