Άρθρο Localit 15 Ιουλίου, 2020

Ευρεία σύσκεψη, το απόγευμα στο Μ. Μαξίμου, για την εντατικοποίηση των ελέγχων και την εφαρμογή των μέτρων για τον κορονοϊό

Σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, με αντικείμενο την εντατικοποίηση των ελέγχων και την εφαρμογή των υφιστάμενων μέτρων για την αντιμετώπιση του κορονοϊού, θα πραγματοποιηθεί σήμερα το απόγευμα στις 16:30 στο Μέγαρο Μαξίμου.

Στη σύσκεψη θα μετάσχουν οι υπουργοί Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος, Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννης Πλακιωτάκης, Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης, οι υφυπουργοί Ανάπτυξης Νίκος Παπαθανάσης, Προστασίας του Πολίτη αρμόδιος για την Πολιτική Προστασία και τη Διαχείριση Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς, παρά τω Πρωθυπουργώ αρμόδιος για το Συντονισμό του Κυβερνητικού Έργου ‘Ακης Σκέρτσος, παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας. Επίσης, οι γενικοί γραμματείς του Πρωθυπουργού Γρηγόρης Δημητριάδης και Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή Παναγιώτης Σταμπουλίδης, ο διοικητής της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας ‘Αγγελος Μπίνης, ο αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας Μιχαήλ Καραμαλάκης και ο αρχηγός του Λιμενικού Σώματος Θεόδωρος Κλιάρης.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 23 Ιουνίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Λαμιέων: Νεκρός σε τροχαίο ο αντιδήμαρχος Κώστας Σταυρογιάννης

Τραγωδία εκτυλίχθηκε τα ξημερώματα στον νέο περιφερειακό δρόμο της Λαμίας, με θύμα τον αντιδήμαρχο της…

Ρεπορτάζ 20 Ιουνίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Αυλαία σήμερα για τον γραπτό ηλεκτρονικό διαγωνισμό του ΑΣΕΠ

Ανοίγει η αυλαία σήμερα για τον 2ο γραπτό διαγωνισμό του ΑΣΕΠ, που διεξάγεται με σημαντικές…

Ρεπορτάζ 13 Ιουνίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Αθηναίων: Ένας χρόνος λειτουργίας του Γραφείου Αντιμετώπισης Ενεργειακής Φτώχειας

Ένα χρόνο λειτουργίας συμπλήρωσε το Γραφείο Αντιμετώπισης Ενεργειακής Φτώχειας (ΓΑΕΦ) του Δήμου Αθηναίων, το οποίο…