Άρθρο Localit 19 Φεβρουαρίου, 2024

Έργο βελτίωσης της οδικής ασφάλειας στον Δήμο Κομοτηνής

Τη σύμβαση για το έργο με τίτλο «Βελτίωση Οδικής Ασφάλειας Οδών Δήμου Κομοτηνής», υπέγραψε σήμερα Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου ο δήμαρχος Ι. Γκαράνης με τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας.

Το έργο έχει ως αντικείμενο την εκτέλεση εργασιών για τη βελτίωση της οδικής ασφάλειας οδών στην περιοχή του Δήμου Κομοτηνής. Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν σε υφιστάμενο οδικό δίκτυο και αποσκοπούν στη βελτίωση της παρεχόμενης οδικής ασφάλειας και στη μείωση των ατυχημάτων. Συγκεκριμένα, οι εργασίες αφορούν αγροτικές οδούς στην περιοχή των οικισμών Αιγείρου, Νέας Καλλίστης και Κοσμίου, Βοσπόρου και παραθεριστικού οικισμού Αρωγής. Επίσης, θα εκτελεστούν ηλεκτρομηχανολογικές εργασίες σε δρόμους και πεζόδρομους ευθύνης Δήμου Κομοτηνής.

Το έργο, συνολικού προϋπολογισμού 2.430.000 ευρώ, χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, με χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης τους δώδεκα μήνες.

«Μεριμνούμε διαρκώς για να μπορέσουμε να εξασφαλίσουμε χρηματοδοτικά εργαλεία, προκειμένου να πραγματοποιούμε παρεμβάσεις στην πόλη και στους οικισμούς μας. Πέρα από τα μεγάλα έργα πνοής, που έχουμε εντάξει και ξεκινάμε την υλοποίησή τους, φροντίζουμε και τη διαχείριση της καθημερινότητας με έργα στην οδοποιία και στον οδοφωτισμό, που στοχεύουν στην καλυτέρευση των συνθηκών ασφάλειας», δήλωσε μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Κομοτηνής.

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 12 Μαρτίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Συνάντηση Δημάρχου Κεντρικής Κέρκυρας με την Υφυπουργό Εργασίας Άννα Ευθυμίου

Θέματα υποδομών, χρηματοδότησης και η υποστελέχωση των υπηρεσιών ανταποδοτικού χαρακτήρα στο τραπέζι της συνάντησης  Ο…

Ρεπορτάζ 11 Μαρτίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Κοζάνης: Ενεργειακές αναβαθμίσεις άνω των 2 εκατ. ευρώ στην Ακρινή

Σε σημαντικές ενεργειακές παρεμβάσεις στην κοινότητα της Ακρινής προχωρά ο Δήμος Κοζάνης, υλοποιώντας έργα συνολικού…

Ρεπορτάζ 05 Μαρτίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Γ. Παπαναστασίου: Η Τοπική Αυτοδιοίκηση στηρίζει το πρόγραμμα «Όλοι Digital»

Ο Β’ Αντιπρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) κ. Γιώργος Παπαναστασίου απηύθυνε χαιρετισμό στην…