Άρθρο Localit 30 Μαρτίου, 2022

Έργο ασφαλτόστρωσης των αγροτικών δρόμων στον Δήμο Παιανίας

Ένα έργο προς βελτίωση της καθημερινότητας των αγροτών, βρίσκεται πλέον σε εξέλιξη στην Παιανία. Ο Δήμος ξεκίνησε την ασφαλτόστρωση αγροτικών δρόμων συνολικού μήκους 5,7 χλμ., που αφορούν σε 450 ιδιοκτησίες στον κάμπο της περιοχής και η κυκλοφορία τους καλύπτεται κυρίως από αγροτικά οχήματα και οχήματα μεταφοράς γεωργικών προϊόντων.

Παράλληλα, αναμένονται οικονομικά οφέλη και προς τον ίδιο τον Δήμο, καθώς η ασφαλτόστρωση αυτή θα συμβάλλει μελλοντικά στη μείωση του κόστους συντήρησης των αγροτικών οδών, μια εργασία που επαναλαμβάνεται ετησίως.

Μεταξύ άλλων, το έργο καλύπτει αγροτικούς δρόμους από την επαρχιακή Παιανίας-Σπάτων έως την Αττική οδό, μήκους 2.500 μ., από την Αττική οδό έως τον δρόμο που ενώνει Παιανία με Σπάτα, μήκους 2.000 μ., καθώς και ενδιάμεσους οδούς (Ικαρίας, Αγ. Κωνσταντίνου, Αγ. Θεοδώρων κ.α.).

«Ένα χρόνιο αίτημα των κατοίκων και ειδικότερα των αγροτών του Δήμου Παιανίας ικανοποιείται με την έναρξη του έργου της αγροτικής οδοποιίας και πολύ σύντομα αυτοί θα έχουν ομαλή πρόσβαση στις περιουσίες τους και στον τόπο εργασίας τους», δήλωσε μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Παιανίας Ισίδωρος Μάδης και πρόσθεσε: «Στηρίζουμε με τον τρόπο αυτό τον αγροτικό πληθυσμό, ο οποίος πλήττεται τα τελευταία πολλά χρόνια και ειδικά σήμερα λόγω της ενεργειακής κρίσης. Το επόμενο διάστημα θα είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε μια σειρά από έργα βελτίωσης της καθημερινότητας, που επηρεάζουν και τις δύο δημοτικές κοινότητες του Δήμου Παιανίας».

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Βιώσιμες Πόλεις 09 Αυγούστου, 2022
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ανακύκλωση ρούχων στον Δήμο Κιλελέρ

Ξεκίνησε στο Δήμο Κιλελέρ η διαδικασία της ανακύκλωσης ρούχων σε συνεργασία με την εταιρεία East-West…

Βιώσιμες Πόλεις 09 Αυγούστου, 2022
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Νέο πρόγραμμα ανταποδοτικής ανακύκλωσης από τον Δήμο Κερατσινίου-Δραπετσώνας σε 50 σημεία της πόλης

Νέο ανταποδοτικό πρόγραμμα ανακύκλωσης, αξιοποιεί ο Δήμος Κερατσινίου -Δραπετσώνας, θεωρώντας ότι η ανακύκλωση και η…

Βιώσιμες Πόλεις 09 Αυγούστου, 2022
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Συμμετοχή Δήμου Ιωαννιτών στο έργο «CLIMABOROUGH Building Green and Climate Neutral Innovation in Cities»

Εγκρίθηκε η συμμετοχή του Δήμου Ιωαννιτών στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα «CLIMABOROUGH Building Green and Climate Neutral…