Άρθρο Localit 16 Φεβρουαρίου, 2022

Εργαστήρια Πολυφωνικού Τραγουδιού υλοποιεί η ΠΕΔ Ηπείρου στο πλαίσιο του έργου POLYPHONIA

Το 1ο & 2ο Εργαστήριο POLYPHONIA, πραγματοποιεί η  Περιφερειακή Ένωση Δήμων Ηπείρου (Π.Ε.Δ. Ηπείρου), Επικεφαλής Εταίρος του Έργου POLYPHONIA «Ανάπτυξη του Θεματικού Τουρισμού, μέσω της διατήρησης της Πολυφωνικής Μουσικής, ως μοναδικό στοιχείο της Διασυνοριακής Πολιτιστικής Κληρονομιάς» στο πλαίσιο υλοποίησης του Έργου.

Το 1ο Εργαστήριο POLYPHONIA θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της ΠΕΔ Ηπείρου στα Ιωάννινα, Ναπολέοντος Ζέρβα 2, 18 Φεβρουαρίου 2022, ημέρα Παρασκευή και ώρα 18:00. Παράλληλα το Εργαστήριο θα μεταδίδεται και μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας Zoom.

Το 2ο Εργαστήριο POLYPHONIA θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα δημοτικού συμβουλίου Φιλιατών, 19 Φεβρουαρίου 2022, ημέρα Σάββατο και ώρα 10:00.

Παράλληλα και τα δύο Εργαστήρια θα μεταδοθούν και μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας Zoom, μέσω των συνδέσμων που θα βρείτε στο https://polyphonia.eu/workshops/.

Το Έργο POLYPHONIA συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και από Εθνικούς πόρους των συμμετεχουσών χωρών του Προγράμματος Interreg IPA II CBC «Ελλάδα – Αλβανία 2014-2020».

Τα Εργαστήρια έχουν σαν κύριο στόχο να ενημερώσουν για το Έργο POLYPHONIA, τους στόχους και τα αποτελέσματα του, τη σημασία της διατήρησης της Πολυφωνικής Μουσικής, και περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με τη πολυφωνική μουσική και το πολυφωνικό τραγούδι.

Όπως ενημερώνει σε σχετική ανακοίνωσή της η ΠΕΔ Ηπείρου, θα ακολουθήσουν ανακοινώσεις σχετικά με το 3ο Εργαστήριο POLYPHONIA, εφόσον οριστικοποιηθεί η διεξαγωγή του.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 23 Ιουνίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Λαμιέων: Νεκρός σε τροχαίο ο αντιδήμαρχος Κώστας Σταυρογιάννης

Τραγωδία εκτυλίχθηκε τα ξημερώματα στον νέο περιφερειακό δρόμο της Λαμίας, με θύμα τον αντιδήμαρχο της…

Ρεπορτάζ 20 Ιουνίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Αυλαία σήμερα για τον γραπτό ηλεκτρονικό διαγωνισμό του ΑΣΕΠ

Ανοίγει η αυλαία σήμερα για τον 2ο γραπτό διαγωνισμό του ΑΣΕΠ, που διεξάγεται με σημαντικές…

Ρεπορτάζ 13 Ιουνίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Αθηναίων: Ένας χρόνος λειτουργίας του Γραφείου Αντιμετώπισης Ενεργειακής Φτώχειας

Ένα χρόνο λειτουργίας συμπλήρωσε το Γραφείο Αντιμετώπισης Ενεργειακής Φτώχειας (ΓΑΕΦ) του Δήμου Αθηναίων, το οποίο…