Άρθρο Localit 22 Αυγούστου, 2022

Έργα οδοποιίας και συντήρησης  οδικού δικτύου στις Τοπικές Κοινότητες και την πόλη της Νάουσας

Έργα οδοποιίας και συντήρησης στο οδικό δίκτυο του Δήμου Νάουσας προϋπολογισμού ύψους 1 εκατ. ευρώ, ξεκινούν τις επόμενες ημέρες, μετά την πρόσφατη υπογραφή της σχετικής σύμβασης από τον δήμαρχο Νάουσας Ν. Καρανικόλα και τους εκπροσώπους της αναδόχου εταιρείας.

Πρόκειται για έργα συντήρησης δρόμων (ρίψη πίσσας, αποκατάσταση  φθορών, επούλωση οδοστρώματος κ.ά) που θα πραγματοποιήσουν τα συνεργεία του Δήμου με σκοπό τη συντήρηση, τη βελτίωση της οδικής ασφάλειας και την αποκατάσταση ζημιών λόγω  κατολισθήσεων και φθορών από καιρικά φαινόμενα κ.ά.

Σύμφωνα με το σχεδιασμό των τεχνικών υπηρεσιών και της Αντιδημαρχίας Τεχνικών Έργων και Πολεοδομίας, τα  έργα συντήρησης  αναμένεται να ξεκινήσουν από τις Τοπικές Κοινότητες και στη συνέχεια θα ακολουθήσουν ανάλογες εργασίες στην πόλη της Νάουσας.

«Σε λίγες μέρες ξεκινούν σημαντικά έργα συντήρησης στο οδικό δίκτυο του δήμου μας. Η σχετική σύμβαση του έργου για την προμήθεια πίσσας, προϋπολογισμού ύψους 1 εκατ. ευρώ υπεγράφη και είναι από τις μεγαλύτερες των τελευταίων ετών. Στόχος μας είναι να βελτιώσουμε την καθημερινότητα των δημοτών μας, να γίνει ασφαλέστερη η διέλευση των οχημάτων και  να αναβαθμιστούν οι υποδομές στο οδικό δίκτυο τόσο στο ορεινό τμήμα του δήμου μας που έχει πληγεί επανειλημμένως από καιρικά φαινόμενα όσο και στις υπόλοιπες Κοινότητες και την πόλη της Νάουσας» επισημαίνει σε δήλωση του ο Δήμαρχος Νάουσας Νικόλας Καρανικόλας.

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Βιώσιμες Πόλεις 08 Δεκεμβρίου, 2023
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Παρεμβάσεις βελτίωσης οδικής ασφάλειας σε περισσότερα από 400 σημεία στον Δήμο Αγρινίου

Σε  ένα σημαντικό έργο για τη βελτίωση της οδικής ασφάλειας προχωρά ο Δήμος Αγρινίου, μετά…

Βιώσιμες Πόλεις 06 Δεκεμβρίου, 2023
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Το «Κλιματικό Συμβόλαιο» του Δήμου Τρικκαίων και οι 6 άξονες για την κλιματική ουδετερότητα

Το Κλιματικό Συμβόλαιο του Δήμου Τρικκαίων, όπως αυτό διαμορφώθηκε μετά την αρχική διαβούλευση και οι…

Βιώσιμες Πόλεις 04 Δεκεμβρίου, 2023
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Προχωρά το Σχέδιο Αστικής Προσβασιμότητας του Δήμου Δελφών

Σε εξέλιξη είναι η εκπόνηση της μελέτης του Σχεδίου Αστικής Προσβασιμότητας (Σ.Α.Π.) του Δήμου Δελφών,…