Άρθρο Localit 21 Νοεμβρίου, 2022

Έρχονται οι «Νταντάδες της Γειτονιάς» στον Δήμο Χαλκιδέων

Εντάχθηκε,  η πιλοτική εφαρμογή του προγράμματος «Νταντάδες της γειτονιάς», στον Δήμο Χαλκιδέων, από τη Γενική Γραμματεία Δημογραφικής και Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων (ΓΓΔΟΠΙΦ) του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα έρχεται να καλύψει ανάγκες πολλών οικογενειών του Δήμου, καθώς αφορά στην κατ’ οίκον φροντίδα βρεφών και νηπίων, ηλικίας από 2 μηνών έως και 2,5 ετών, προσφέροντας πιστοποιημένες υπηρεσίες στα παιδιά, δίνοντας την ευκαιρία σε εργαζόμενους γονείς, μονογονείς, αναδόχους και ιδιαίτερα σε μητέρες, να επιστρέψουν στην εργασία τους ή να αναζητήσουν νέα.

Όσοι και όσες επιθυμούν να απασχοληθούν ως επιμελητές και επιμελήτριες, μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα https://ntantades.gov.gr/ και να εγγραφούν ηλεκτρονικά στο «Μητρώο Επιμελητών», εντελώς δωρεάν.

Η υποβολή αίτησης γίνεται ΜΟΝΟ ηλεκτρονικά. Αίτηση μπορούν να συμπληρώσουν τα άτομα που είναι ενήλικα, έχουν τυπικά προσόντα απόδειξης γνώσης κατηγορίας βρεφονηπιοκόμων, έχουν πιστοποιητικό πρώτων βοηθειών για βρέφη και παιδιά και ιατρικές γνωματεύσεις από τις ειδικότητες παθολόγου/γενικού ιατρού, δερματολόγου και ψυχολόγου.

Το πρόγραμμα ξεκινά σήμερα, Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2022 και ως υπεύθυνη του προγράμματος στον Δήμο Χαλκιδέων, με απόφαση της Δημάρχου Χαλκιδέων, ορίστηκε η  Αναστασία Ζέρβα, με αναπληρώτρια την  Αλεξάνδρα Παπαναστασίου. Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα 2221355158 και 2221355113.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ενδιαφέρουν 29 Σεπτεμβρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Επετειακές εκδηλώσεις για τα 455 χρόνια από τη Ναυμαχία της Ναυπάκτου

Ο Δήμος Ναυπακτίας τιμά την 455η επέτειο της Ναυμαχίας της Ναυπάκτου με ένα πολυήμερο πρόγραμμα…

Ενδιαφέρουν 22 Σεπτεμβρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Θηβαίων: Δράσεις ενημέρωσης και πρόληψης για την άνοια

Ο Δήμος Θηβαίων διοργανώνει ένα πενθήμερο δράσεων ενημέρωσης και πρόληψης για την άνοια, με αφορμή…

Ενδιαφέρουν 21 Σεπτεμβρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Διανομή βασικών ειδών σε δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δράμας

Ο Δήμος Δράμας πραγματοποιεί διανομή βασικών ειδών σε 459 οικογένειες- δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου, στο…