Άρθρο Localit 10 Ιανουαρίου, 2015

Επιστολή Προέδρου Κ.Ε.Δ.Ε Γ. Πατούλη προς την Δήμαρχο Παρισιού Anne Hidalgo

ΠατούληςΤη θλίψη και τη συμπαράσταση της Ελληνικής Τοπικής Αυτοδιοίκησης προς το Γαλλικό λαό, εκφράζει με επιστολή του προς τη δήμαρχο του Παρισίου, Anne Hidalgo, ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Γιώργος Πατούλης, με αφορμή τη  δολοφονική επίθεση στο σατυρικό περιοδικό Charlie Hebdo.

Αναλυτικά στο κείμενο της επιστολής του ο Γ. Πατούλης αναφέρει τα εξής:

Η φρικιαστική δολοφονική επίθεση στο σατυρικό περιοδικό Charlie Hebdo που δοκιμάζει τη χώρα σας και συγκλονίζει ολόκληρο τον πλανήτη, αποτελεί καίριο χτύπημα στην Ελευθερία της Έκφρασης, στη Δημοκρατία και στον Πολιτισμό.

Πρέπει να μας αφυπνίσει όλους όχι μόνο σε ευρωπαϊκό επίπεδο αλλά σε παγκόσμια κλίμακα.

Ολόκληρη η Ευρώπη και η υφήλιος οφείλουν να ορθώσουν το ανάστημά τους ενάντια στα φαινόμενα της τρομοκρατίας και της μισαλλοδοξίας.

Ας αποτελέσει αυτή η τραγωδία την αφορμή για αφύπνιση, ενότητα και κινητοποίηση λαών και κυβερνήσεων για την πάταξη της ωμής βίας.

Ως Πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας, εκφράζω τη θλίψη και τη συμπαράσταση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης προς τον Γαλλικό Λαό.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 23 Ιουνίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Λαμιέων: Νεκρός σε τροχαίο ο αντιδήμαρχος Κώστας Σταυρογιάννης

Τραγωδία εκτυλίχθηκε τα ξημερώματα στον νέο περιφερειακό δρόμο της Λαμίας, με θύμα τον αντιδήμαρχο της…

Ρεπορτάζ 20 Ιουνίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Αυλαία σήμερα για τον γραπτό ηλεκτρονικό διαγωνισμό του ΑΣΕΠ

Ανοίγει η αυλαία σήμερα για τον 2ο γραπτό διαγωνισμό του ΑΣΕΠ, που διεξάγεται με σημαντικές…

Ρεπορτάζ 13 Ιουνίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Αθηναίων: Ένας χρόνος λειτουργίας του Γραφείου Αντιμετώπισης Ενεργειακής Φτώχειας

Ένα χρόνο λειτουργίας συμπλήρωσε το Γραφείο Αντιμετώπισης Ενεργειακής Φτώχειας (ΓΑΕΦ) του Δήμου Αθηναίων, το οποίο…